Obnoviť stránku

Chladničky INDESIT

Lednice Indesit

Chladničky Indesit: Preverené životom

Chladničky Indesit vám do vašej kuchyne prinášajú inteligentné inovatívne technológie, elegantný a moderný dizajn a vyznačujú sa najmä svojou energetickou úspornosťou. Sú navrhnuté tak, aby vo všetkých smeroch vyhovovali potrebám a špeciálnym požiadavkám celej vašej rodiny a splnili všetky priestorové nároky rôznych domácností.

Chladničky s mrazničkou Indesit

Chladnička Indesit a technológia Total No Frost

Beznámrazová technológia Total No Frost zaistí nepretržitú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu v oboch častiach chladničky Indesit. V chladiacej ani mraziacej časti vďaka nej nebude vznikať nežiadúci ľad.

Zásuvka Freshspace – na čerstvú zeleninu a ovocie

S praktickou zásuvkou Freshspace na uloženie ovocia a zeleniny zaistíte, že budú vaše potraviny vždy čerstvé a chutné. To všetko vďaka automatickému vytvoreniu perfektných podmienok vnútri tejto špeciálnej priehradky.

Chladnička Indesit
    Chladnička Indesit nehrdzavejúca oceľ

    Chladnička Indesit s funkciou PUSH & GO pre najlepšiu kvalitu potravín

    Vďaka funkcii PUSH & GO sa už nebudete musieť báť, že po dlhšom otvorení dverí výrazne stúpne teplota vo vnútri Indesit chladničky. Táto prevratná technológia zaistí o 40 % rýchlejšiu obnovu teploty a vďaka tomu zachovajú chladničky Indesit ideálne podmienky pre vaše potraviny.

    Spresniť parametre
    8 položiek

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB01