Obnoviť stránku

Cel-Tec PSC90

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec PSC90


Diaľkové sledovanie priestoru

Bezpečnostnú IP kameru Cel-Tec PSC90 ľahko prepojíte s mobilným zariadením cez WiFi rozhranie, takže môžete jednoducho sledovať na telefóne dianie v monitorovanom priestore v HD rozlíšení. Kamera je vďaka extra širokému uhlu pohľadu 155° vhodná na sledovanie rozsiahlejších priestorov.


Nočné videnie

Integrovaná výkonná IR LED dióda dokonale osvieti miestnosť neviditeľným svetlom, čo umožní sledovanie priestoru aj v noci, keď kamera vyhotovuje perfektne viditeľný čiernobiely obraz. Dosah osvitu je 6 až 10 metrov.


Stráži za vás

Kamera priebežne detekuje pohyb a zvuk v celom sledovanom priestore alebo v jeho vybraných častiach. Pokiaľ dôjde k detekcii, zariadenie aktivuje záznam na pamäťovú kartu a odošle vám upozornenie s fotografiou na zadaný telefón alebo e-mail, takže môžete vzniknutú situáciu ihneď zhodnotiť.


Všestranné využitie

PSC72 je vybavená mikrofónom s možnosťou diaľkového odposluchu. Skvele tak zastúpi aj detskú opatrovateľku. Zariadenie je možné použiť aj bez prítomnosti WiFi pripojenia. Postačí 230 V zásuvka a kamera si vytvorí vlastný hotspot na komunikáciu s mobilným telefónom.


Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Kameru možno ľahko ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne. Tá poskytuje živý náhľad aktuálneho obrazu so zvukom alebo poslúži ako diaľkové ovládanie na vytvorenie snímky alebo videa. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android a iOS.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Jack

Video

Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px
Zorný uhol 155 °

Vstupy a výstupy

Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 32 GB

Rozmery

Šírka 86 mm
Výška 57 mm
Hĺbka 38 mm
Kód:  CEL300a
Produktové číslo:  1510-027
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03