Obnoviť stránku

CATLER ES 8011 SE

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CATLER ES 8011 SE

Dizajnový pákový kávovar je vyrobený z kvalitných materiálov a nehrdzavejúcej ocele s mnohými praktickými funkciami. Pred vlastnou extrakciou je káva nízkotlakovo predsparená tlakom 2 až 4 barov, vďaka čomu napučí a uvoľní arómu a chuť. Elektronický systém kontroly teploty PID a Thermocoil umožňuje nastaviť určitú teplotu vody pri extrakcii kávy a dokáže ju aj stále udržiavať, čo je obzvlášť dôležité na prípravu lahodného espressa. Ak máte radi bohatú penu, tak oceníte unikátne zdvojené dno filtra. Výhodou tohto prístroja je aj možnosť prípravy dvoch šálok naraz a otočná parná tryska s nadstavcom z nehrdzavejúcej ocele na napenenie mlieka. Pripravte si lahodnú kávu s týmto špičkovým prístrojom Catler.

Hlavné prednosti

  • Kvalitný materiál
  • Funkcia predsparenia
  • Elektronická kontrola teploty
  • Vysoký priestor na prípravu long coffe
  • Automatické vypúšťanie vody

Jednoduchá príprava a obsluha

S týmto kávovarom si môžete okrem espressa pripraviť vďaka samostatnej tryske hoci len horúcu vodu na čaj, horúcu čokoládu alebo kávu long black. S parnou tryskou zase ľahko a rýchlo našľaháte mlieko na kapučíno alebo kávu latté. Vyberateľný zásobník na vodu s obsahom 1,8 l má zabudovaný filtračný systém na vylepšenie kvality vody. Ak máte radi vysoký hrnček, tak oceníte extra vysoký priestor na prípravu long coffe. Aby káva v hrnčeku nebola hneď studená, tak prístroj disponuje plochou na nahrievanie šálok. 

Ďalšou prednosťou je elektronický ventil na odstránenie prebytočnej vody z kávového filtra po ukončení extrakcie. Funkcia Clean Me vás zase pomocou svetelnej kontrolky upozorní na potrebu spustenia samočistenia. Ak kávovar ručne nevypnete, tak sa automaticky prepne do režimu úspory energie po jednej hodine, a automaticky sa vypne po ďalších troch hodinách nečinnosti prístroja. Určite tiež oceníte funkciu automatického vypúšťanie vody, ktorá vám zaručí, že voda na extrakciu kávy bude mať vždy vami nastavenú teplotu. Zvyšková voda po napenení mlieka alebo výdaji vody je automaticky uvoľnená do odkvapkávacej misky. Nemôže tak nikdy dôjsť k spáleniu kávy v sitku.

Príslušenstvo

  • Sitká s jednoduchým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Sitká s dvojitým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Nerezová kanvička na napenenie mlieka
  • Tamper
  • Nástroj na  zarovnanie kávy Razor
  • Čistiaca pomôcka/kefka
 

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Pákový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 750 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,8 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie
Funkcia údržby a čistenia Režim úspory energie

Výbava

Príprava nápoja Nahrievanie šálok
Mliečne riešenie Naparovacia dýza
Údržba a čistenie Samočistiaci systém

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 32,5 cm
Šírka 27 cm
Výška 31 cm
Hmotnosť 7,2 kg
Kód:  EAN3452n
Produktové číslo:  41004741
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16