Obnoviť stránku

CATLER ES 4050

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CATLER ES 4050

Dizajnový pákový kávovar je vyrobený z kvalitných materiálov a nerezovej ocele s mnohými praktickými funkciami. Pred vlastnou extrakciou je káva nízkotlakovo predsparená tlakom 2 až 4 barov, vďaka čomu napučí a uvoľní arómu a chuť. Elektronický systém kontroly teploty PID a Thermocoil umožňuje nastaviť určitú teplotu vody pri extrakcii kávy a dokáže ju tiež stále udržiavať, čo je obzvlášť dôležité pre prípravu lahodného espressa. Ak máte radi bohatú penu, tak oceníte otočnú parnú trysku s nadstavcom z nerezovej ocele pre napenenie mlieka. Pripravte si lahodnú kávu s týmto špičkovým prístrojom Catler.

Hlavné prednosti

  • otočný ovládač pre výdaj kávy, pary alebo vody
  • funkcia predsparenia
  • systém Thermocoil
  • vysoký priestor pre prípravu long coffe
  • automatické vypúšťanie vody

Jednoduchá príprava a obsluha

S týmto kávovarom si môžete okrem espressa vďaka samostatnej tryske pripraviť aj len horúcu vodu na čaj, horúcu čokoládu alebo kávu long black. S parnou tryskou zase ľahko a rýchlo našľaháte mlieko na cappuccino či kávu latte. Vyberateľný zásobník na vodu s obsahom 1,8 l má zabudovaný filtračný systém na vylepšenie kvality vody. Ak máte radi vysoký hrnček, tak oceníte extra vysoký priestor pre prípravu long coffe. Aby káva v hrnčeku nebola hneď studená, tak prístroj má plochu na nahrievanie šálok. 

Ďalšou prednosťou je tiež funkcia automatického vypúšťania vody, ktorá vám zaručí, že voda na extrakciu kávy bude mať vždy vami nastavenú teplotu. Zvyšková voda po napenení mlieka alebo výdaji vody je automaticky uvoľnená do odkvapkávacej misky. Nemôže tak nikdy dôjsť k spáleniu kávy v sitku.

Príslušenstvo

  • Sitká s jednoduchým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Sitká s dvojitým dnom pre 1 a 2 šálky
  • Nerezová kanvička na napenenie mlieka
  • Vyberateľný tamper pre natlačenie mletej kávy
  • Nástroj pre zarovnanie kávy Razor
  • Čistiaca pomôcka/kefka
 

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Pákový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 750 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,8 l

Výbava

Príprava nápoja Nahrievanie šálok
Mliečne riešenie Naparovacia dýza

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 33,5 cm
Šírka 25 cm
Výška 31,5 cm
Hmotnosť 6,3 kg
Kód:  EAN3452o
Produktové číslo:  41004690
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06