Obnoviť stránku

KORKMAZ Casterra kulatá grilovací pánev 26cm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KORKMAZ Casterra kulatá grilovací pánev 26cm

S grilovacie panvíc Casterra si varenie doslova obľúbite. Kvalitná panvica okrúhleho tvaru vám umožní vykúzliť celú škálu lahodných pokrmov. Panvica Casterra ponúka len tie najlepšie vlastnosti a je vhodná aj pre indukčné varenie. Svojim brilantným prevedením a krásnou veselou farbou si získa srdce každej gazdinky.
Vyznačuje sa rovnomerným prehrievaním až k samému okraju a dlhým udržiavaním tepla. Je stabilný a dá sa používať na všetky typy sporákov aj platní, vrátane indukcie. Pre grilovaciu panvicu Casterra nie je problémom ani dosiahnutie a udržanie vysokých teplôt, čo umožní prepečenia aj tuhšieho mäsa. Vďaka liatinového povrchu je grilovanie steaku alebo hovädzieho mäsa hračka. Pokrm je navyše ugrilované rýchlejšie a rovnomernejšie než na panviciach z iného materiálu. Drevená rukoväť zabezpečí jednoduchú manipuláciu a pohodlné držanie. Výhodou panvy je aj jednoduchá údržba, avšak umývanie v umývačke sa neodporúča z dôvodu zhoršenia jasu farieb.
Doplňujúce informácie:
Typ:
Grilovací
Materiál:
Liatina
Rozmery:
26 x 5 cm
Vhodné pre:
Všetky tepelné zdroje vrátane indukcie

Parametre a špecifikácia

Povrch

Vnútorný povrch Liatinový
Kód:  EKR107
Produktové číslo:  A1478

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14