Obnoviť stránku

Canyon

CANYON banner

CANYON – originálne a trendy príslušenstvo

CANYON je moderná lifestylová značka prinášajúca mobilné príslušenstvo a počítačové periférie. Všetky produkty, či už ide o funkčné kancelárske klávesnice a myši, elegantné reproduktory alebo príslušenstvo pre hráčov, vznikajú s dôrazom na špičkové spracovanie, používateľský komfort a výnimočný dizajn podľa najnovších trendov. Chcete udržať krok s dnešnou generáciou alebo túžite vyjadriť váš vkus? Potom sú produkty CANYON tou správnou voľbou.

Kancelárske príslušenstvo CANYON

CANYON kancelárske príslušenstvo

Vyjadrite svoju osobnosť naplno. Zabudnite na všednosť a kúpte si štýlové príslušenstvo CANYON do kancelárie. Získate nielen pekný dizajn, ale aj skvelý výkon a celý rad vylepšení. Všetky počítačové myši CANYON sa chvália presnými snímačmi, šikovne umiestnenými odolnými tlačidlami a vybrané modely aj bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Klávesniciam zase nechýba slovenská lokalizácia, pohodlné klávesy či široká kompatibilita. Nájdete tiež CANYON klávesnice so vstavaným touchpadom.

Reproduktory CANYON

Reproduktory CANYON prinášajú vysoký výkon, kompaktné rozmery, batérie s dlhou výdržou a bezdrôtový prenos. Sú ideálnou voľbou na počúvanie hudby, a to nech už ste kdekoľvek. Vo výbave reproduktorov nechýba ani 3,5 mm jack alebo USB konektor. Ľahko pripojíte smartfón, notebook alebo napríklad USB disk. A pokiaľ vám to nebude stačiť, vďaka integrovanému tuneru zvládnu reproduktory CANYON aj rádio, ktoré zaistí nekonečný prúd muziky.

Reproduktory CANYON
Herné príslušenstvo CANYON

CANYON herné príslušenstvo

Značka nezabúda ani na občasných a náruživých hráčov. Herné myši CANYON potešia vysoko presnými optickými senzormi, konfigurovateľnými tlačidlami s makrami či pamäťou na uloženie nastavenia. Ak chcete ušetriť, zvoľte výhodné herné sety myši a klávesnice. Ponuku dopĺňajú CANYON gamepady, headsety a ergonomické herné stoličky lákajúce úžasným dizajnom, nastaviteľnými opierkami alebo bedrovými podperami na maximálnu úroveň pohodlia.

Spresniť parametre
98 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12