Obnoviť stránku

Canyon CN-BTU4

Canyon CN-BTU4

Externý Bluetooth 2.0 modul pre notebook či počítač, ktorý podporuje technológiu EDR pre rýchlejší prenos dát s rýchlosťou až 2,1 Mbps.Dosah vzájomnej komunikácie činí až 100 metrov.Vďaka podpore profilu A2DP je možné pripojiť aj slúchadlá s bezdrôtovým stereo počúvaním.Okrem slúchadiel je možné prenášať bežné dátové súbory, pripájať tlačiarne, GPS moduly, myši, klávesnice, herné ovládače a podModul je spätne kompatibilný so zariadeniami podporujúcimi nižšej verzie technológie Bluetooth.Obsluhu funkcií má na starosti softvér založený na kvalitných ovládačoch od spoločnosti Toshiba.

Parametre a špecifikácie:


Bluetooth:
2.0 s EDR

Rýchlosť:
Až 2,1 Mbps

Dosah:
Až 100 m

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98SE, Microsoft Windows Me, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 7

Rozhranie pre pripojenie k PC:
USB 2.0

Rozmery:
65 x 20 x 8 mm

Hmotnosť:

Kód:  CC400
Produktové číslo:  CN-BTU4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14