Obnoviť stránku

Canpol babies

Canpol babies

canpol babies: Úspešný začiatok materstva

Značka canpol babies sa už viac ako 30 rokov stará o to, aby poskytla mamičkám čo najkrajší zážitok z materstva. Presne vie, akým výzvam musia mamičky i bábätka v prvých rokoch ich života čeliť a preto sa produkty vyznačujú vysokou kvalitou, ktorá je podporená certifikovanými materiálmi a plnením bezpečnostných noriem. Nechýba ani atraktívny dizajn, ktorý ocení každá moderná mamička. canpol babies ponúka rozsiahle portfólio produktov od tehotenských pomôcok až po potreby po pôrode ako sú cumlíky, fľaše, odsávačky, hygienické potreby, ale aj plyšové hračky.

Odsávačka Canpol babies

Starajte sa o seba i o bábätko s produktmi canpol babies

Vychutnávajte si materstvo od prvej chvíle narodenia dieťatka vďaka produktom canpol babies. Hygienické potreby tejto značky využijete hneď v pôrodnici a v prípade problémov s laktáciou, či s jej naštartovaním vám pomôže kvalitná odsávačka materského mlieka. Bábätká spoľahlivo uteší cumlík canpol babies, ktorý sa dobre odvzdušňuje a je dostupný v krásnych dizajnoch, tvaroch i veľkostiach. Na prechádzke sa vám zase zíde multifunkčný prebaľovací batoh.

Uľahčite si prvé kŕmenie s riadom canpol babies

Prvé kŕmenie vášho bábätka si môžete uľahčiť vďaka kvalitnému riadu canpol babies. Fľaštičky pre dojčatá majú rôzne typy cumlíkov a nechýba im antikolikový systém, ktorý pomáha predchádzať nepríjemným kolikám bábätka. A čo až príde čas na prvú lyžičku? Potom deťom spestrite jedlo pomocou krásneho, a predovšetkým bezpečného riadu a doplnkov canpol babies. Mamičkám príde vhod aj praktický a rýchly ohrievač fliaš, ktorý im ušetrí čas.

Canpol babies fľaša
Canpol babies kúpanie

Kúpanie bábätiek je s canpol babies ľahké a zábavné

Z večerného kúpania či šantenia v bazéniku už nemusíte mať strach – vďaka roztomilým hračkám, alebo multifukčným vedierkam, ktoré prebúdzajú zvedavosť, sa deti ľahko zabavia. Po kúpaní využijete kvalitné bavlnené osušky a jemnú kefku, alebo hrebienok na prvé vlásky. Určite oceníte aj skladné podložky pod bábätko, ktoré sa vám zídu aj na cestách. Bezpečné, certifikované a na dotyk príjemné materiály sú samozrejmosťou.

canpol babies pomáha rozvíjať zmysly bábätka

Ak chcete rozvíjať všetky zmysly vášho bábätka už odmalička, nenechajte si ujsť nádherné hračky canpol babies. Kolotoč nad postieľku vydáva príjemnú melódiu, senzorické kocky rozvíjajú jemnú motoriku a skvelým kamarátom pri hrách sa stane multifunkčná deka na hranie. canpol babies ponúka aj praktické hrkálky a hryzadlá pre najmenších a aj plyšové hračky na chvíle maznania.

Canpol babies hracia deka


Spresniť parametre
217 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16