Obnoviť stránku

Canon PIXMA TS5051 biela

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA TS5051 biela

Fototiskárna Canon PIXMA TS5051
 

Rýchla tlač fotografií a dokumentov

Multifunkčná atramentová fototlačiareň Canon PIXMA TS5051 zaujme nielen elegantným dizajnom a kompaktnými rozmermi, ale aj vynikajúcou tlačovou kvalitou a užívateľsky prívetivým rozhraním. Vďaka ľahkému prístupu ku skenovaniu či kopírovaniu a podpore bezdrôtovej tlače je tlačiareň vhodná nielen do domácnosti, ale aj malej kancelárie.


Rýchla a jednoduchá obsluha

Všetky funkcie nastavíte na veľkom 3" displeji, ktorý je možné pre pohodlnejšiu obsluhu naklopiť. Väčšina funkcii je prístupná priamo z domovskej obrazovky, takže ich spustenie je otázkou okamihu.


Spomienky zachytené v ohromujúcej kvalite

Tlačová hlava FINE s 5 samostatnými atramentmi umožní tlačiť nádherné detailné fotografie v sýtych farbách a dokumenty s ostrými textami. Vďaka oddeleným zásobníkom je výmena farieb veľmi jednoduchá a tiež úsporná. V ponuke sú tiež voliteľné atramentové kazety Canon XL s vysokou kapacitou, vďaka ktorým ušetríte až 30% nákladov na stránku.


Možnosť skenovania a kopírovania

Pre jednoduché kopírovanie a skenovanie dokumentov je tlačiareň vybavená skenerom s rozlíšením 1 200 × 2 400 dpi. Rýchlosť pri čiernobielej tlači je 12 obr./ min a u farebného 9 obr./ min. Bezokrajová tlač fotografií 10 x 15 cm zaberie tlačiarni cca 39 sekúnd.


Buďte pripojení

Tlačiareň je možné pripojiť k WiFi sieti pre jednoduché zdieľanie snímok a dokumentov. Taktiež sú podporované technológie mobilnej tlače Apple AirPrint, Google Cloud Print, Android Mopria a Windows 10 Mobile. Vstavaná čítačka umožní tlačiť priamo z SD pamäťových kariet.


Podpora chytrých zariadení

Pomocou aplikácie Canon PRINT budete mať obsah uložený vo vašom šikovnom zariadení na dosah ruky. Tlačte z populárnych sociálnych sietí, ako je Facebook či Instagram, alebo skenujte fotografie a dokumenty do vybraných cloudových účtov.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná
Technológia tlače Atramentová
Určenie Na doma, Do kancelárie

Funkcie

Funkcie AirPrint, Bezokrajová tlač, Čítačka pamäťových kariet, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne, Tlač fotografií

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty fotopapiera 10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm

Skenovanie

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI
Rýchlosť tlače čiernobielo – ESAT 12 obr./min.
Rýchlosť tlače farebne – ESAT 9 obr./min.
Vstupný zásobník 100 listov

Rozmery

Výška 126 mm
Hĺbka 315 mm
Šírka 372 mm
Hmotnosť 5,5 kg

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Biela

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety
Kód:  PC299s1b
Produktové číslo:  1367C026
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01