Obnoviť stránku

CANDY CWC 200 EELW

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CWC 200 EELW

Vinotéka CANDY CWC 200 EELW, ktorá zjednoduší váš život

Máte radi kvalitné víno a dávate si záležať na jeho výbere a správnom servírovaní? Potom celkom iste oceníte voľne stojacu vinotéku, ktorá zaistí ideálne podmienky na skladovanie vína. Predtým bolo zvykom uchovávať víno v bežnej chladničke, dnes už je možné a dostupné uchovávanie vína v špeciálnych vinotékach. Vinotéka CANDY CWC 200 EELW hravo pojme až 82 fliaš, teda je vhodná do reštaurácií a barov. Svoje fľaše uložíte na drevené police a o osvetlenie sa postará úsporné LED svetlo, ktoré zaistí perfektný prehľad. Okrem elektronického ovládania disponuje vinotéka aj WiFi pripojením, ktoré umožní reguláciu teploty na diaľku. Iste oceníte veľmi tichý chod, pretože hlučnosť neprekročí hladinu 39 dB.

Kľúčové vlastnosti vinotéky Candy CWC 200 EELW

  • Vinotéka CWC 200 EELW od značky Candy
  • Pojme až 82 fliaš s objemom 0,75 l
  • Vinotéka má 12 bambusových políc + 1 polica naklonená
  • Systém s automatickým odmrazovaním
  • LED osvetlenie na dokonalý prehľad
  • Tichý chod vďaka antivibračnému systému
  • Digitálne ovládanie a WiFi pripojenie

Príjemný a dômyselný dizajn

Veľmi moderný dizajn, ktorý obohatí každý priestor a ktorý sa všade hodí: od kuchyne cez obývačku až po kanceláriu. Jednoduché používanie, vďaka ktorému budete svoje vína uchovávať vždy v najlepšom stave.

CANDY CWC 200 EELW B

Intuitívne používateľské rozhranie

Pomocou intuitívneho elektronického používateľského rozhrania môžete vinotéku zapínať a vypínať
a tiež vyberať konkrétne programy pre víno s nastavenými teplotami pre biele, červené, šumivé (šampanské) víno alebo ich kombináciu. Ak budete chcieť, môžete si tiež nastaviť svoju vlastnú požadovanú teplotu.
Elektronický ovládací panel.

CANDY CWC 200 EELW B

Dokonalá ochrana

Príliš suché prostredie by mohlo viesť k zmršťovaniu korku, zatiaľ čo príliš veľké vlhko môže viesť k vzniku plesní. Divino ponúka rozsah vlhkosti medzi 50 – 80 %, čo je to správne rozmedzie na skladovanie a ochranu vína.

CANDY CWC 200 EELW B

Maximálna viditeľnosť

Celoplošné dvojité sklenené dvierka sú vhodné všade a obohatia každý priestor. Môžete vďaka nim ľahko kontrolovať obsah vinotéky, zároveň však vnútorný priestor chráni pred ultrafialovým svetlom zvonka. Navyše vďaka vnútornému LED svetlu, ktoré nevyžaruje teplo, budete mať o vnútornom priestore vinotéky dokonalý prehľad bez toho, aby sa fľaše zahrievali.


CANDY CWC 200 EELW B

Vysoká efektivita

CANDY CWC 200 EELW B

Vždy aktuálne

Vďaka funkcii Asistent zásob budete môcť kontrolovať, aké vína máte vo vinotéke uložené. Stačí aplikácii Simply-Fi napísať alebo povedať pomocou hlasového príkazu, aké vína do vinotéky ukladáte alebo aké z nej vyberáte a Divino vás potom kedykoľvek informuje o aktuálnom stave.

CANDY CWC 200 EELW B

Rozšírený obsah

Získajte viac informácií o svojej vinotéke, napríklad návod, kontaktujte zákaznícky servis alebo si prečítajte užitočné tipy a triky o uchovávaní vín a používajte Divino tým najlepším možným spôsobom tak, aby bolo víno vždy v dokonalom stave.

CANDY CWC 200 EELW B

Nízke otrasy a vibrácie

Vďaka vysoko kvalitnému kompresoru dosahujú vibrácie minimálnu úroveň a v kombinácii s nízkym hlukom zaručujú perfektné skladovacie podmienky. Vaše víno je v bezpečí!

CANDY CWC 200 EELW B

Vzdialené nastavenie vinotéky CANDY CWC 200 EELW

Teplotu vnútri vinotéky CANDY CWC 200 EELW môžete kedykoľvek a odkiaľkoľvek ľubovoľne nastaviť v rozsahu od 7 do 18 stupňov.

CANDY CWC 200 EELW B

Individuálne nastavenie

Prostredníctvom aplikácie Simply-Fi môžete vo vinotéke vzdialene aj zapínať a vypínať svetlo.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 143,5 cm
Šírka 49 cm
Hĺbka 54 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 46 kg

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 1 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 13
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 121 l

Funkcie

Vybavenie Displej, LED osvetlenie
Kód:  CANVI007
Produktové číslo:  34002748
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14