Obnoviť stránku

CANDY CSO4 H7A2DE-S

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CSO4 H7A2DE-S

V našom každodennom živote plnom úloh je starostlivé hospodárenie s časom nevyhnutné. Preto sme vytvorili sušičku, ktorá spĺňa 3 dôležité parametre: rýchle cykly, jednoduché použitie a inteligentné prepojenie. Candy SmartPro je riešenie s pridanou hodnotou: je cenovo dostupná, ale bez kompromisov na výkone. Šikovné, však?



Kľúčové vlastnosti úzkej sušičky bielizne CANDY CSO4 H7A2DE-S

  • Vhodná do naozaj malých priestorov
  • Tepelné čerpadlo vďaka ktorému sa znateľne zníži energetická úspora
  • Ovládanie cez aplikáciu simply-Fi vďaka pripojeniu k Wi-Fi
  • Nádoba na vodu umiestnená vo dvierkach
  • 7 rýchlych programov do 90 minút
  • Komfortné plnenie vďaka vyššiemu umiestneniu dvierok
  • Certifikované šetrné sušenie vlny bez ničenia vlákien Woolmark Apparel Care
  • Štyri úrovne automatického senzorového sušenia podľa zvyškovej vlhkosti
  • Parná funkcia Super Easy Iron pre odstránenie pokrčenia
  • Možnosť odloženia sušenia, a to až o 24 hodín
  • Ponúka kapacitu na 7 kg bielizne pri objeme bubna 80 l

Energeticky úsporná úzka sušička Candy nezaberie skoro žiadne miesto

Úzka sušička Candy SmartPro Slim je vďaka svojej malej hĺbke 46,5 cm vhodná aj do tých najmenších domácností s možnosťou kombinácie so SLIM práčkou. Energeticky úsporné sušenie, ktoré ušetrí nielen vaše financie, ale aj prírodu. Ponúka kapacitu na 7 kg bielizne pri objeme bubna 80 l.

Maximálny komfort a jednoduché použitie sušičky bielizne

Sušička s tepelným čerpadlom využíva efektívne a úsporné tepelné čerpadlo na opätovné použitie horúceho vzduchu. Tento systém využitia energie robí z bubnových sušičiek s tepelným čerpadlom najefektívnejší typ.

Inteligentné funkcie sušičky Candy vďaka aplikácii simply-Fi

Vďaka aplikácii Candy simply-Fi môžete ľahko skontrolovať stav bielizne vo vašej sušičke kedykoľvek počas náročného dňa v práci. Nezostávajte kvôli bielizni doma, ovládajte svoj spotrebič pomocou  smartfónu alebo len vášho hlasu. Sušička SmartPro disponuje Wi-Fi pripojením, vďaka ktorému ju môžete ovládať pomocou svojho mobilného telefónu a aplikácie simply-Fi. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámení, môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Nádoba na vodu Easy Case

Sušička bielizne SmartPro je výnimočná konštrukciou nádoby na kondenzovanú vodu. Unikátny zásobník Easy Case je umiestnený priamo v dvierkach sušičky, takže vždy vidíte, kedy je potrebné ho vyprázdniť. Vďaka novej rukoväti a praktickému lieviku vodu potom ľahko prelejete do žehličky alebo s ňou zalejete kvety.

Úspora času a energie vďaka 7 rýchlym cyklom do 90 minút

Sušička bielizne Candy SmartPro ponúka najkompletnejšiu a najúčinnejšiu sadu na trhu so 7 rýchlymi programami. Vybrať si môžete napríklad z programov: Denný Perfect 59 min, Denný 45 min, Úsporný 30 min, Osvieženie, Relax - uvoľnenie vlákien a pokrčenia počas 12 min. Sušička SmartPro Slim navyše disponuje 4 úrovňami sušenia: Extra suché pre bielizeň, ktorú možno rovno uložiť do šatníka alebo obliecť, Na žehlenie pre bielizeň s miernou vlhkosťou, ktoré ľahšie vyžehlíte, Na ramienko pre zavesenie a postupné dosušenie, Do skrine pre zavesenie na ramienko.

Komfortné plnenie vďaka inteligentnému dizajnu sušičky Candy

Povedzte zbohom boľavému chrbtu pri plnení sušičky. Nové dvierka sušičky Candy SmartPro Slim sú umiestnené o 3,5 cm vyššie ako je obvyklé, vďaka čomu vynaložíte minimálnu námahu pri manipulácii s bielizňou.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Certifikované šetrné sušenie vlny vďaka funkcii Woolmark Apparel Care

Veľmi oceníte šetrný cyklus určený na sušenie vlny certifikovaný Woolmark Apparel Care. O vaše vlnené oblečenie sa postará bez zničenia vlákien, zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe žmolkov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parná funkcia Super Easy Iron pre odstránenie pokrčenia

Sušička SmartPro je vybavená parou na odstránenie pokrčenia bielizne, uľahčenie žehlenia bielizne, jeho dezinfekciu a odstránenie zápachu. Parná funkcia napomáha uvoľňovať vlákna vo vašej bielizni, preto je oveľa ľahšie žehlenie odevov, u niektorých tkanín dokonca nie je nutné vôbec, takže máte viac času robiť veci, ktoré máte naozaj radi!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nastavte si sušenie podľa svojich potrieb vďaka funkcii odložený štart

S veľmi praktickou funkciou odložený štart bude bielizeň pripravená, kedy si vy prikážete. Táto funkcia umožňuje naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym odložením 24 hodín. Už žiadne starosti s nepríjemným pachom vytváraným mokrou bielizňou, ktorá zostala vo vnútri sušičky po vysušení príliš dlho. Žiadne ďalšie plytvanie energie.





Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Simply-Fi

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 67 dB
Spotreba energie 1,8 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 46,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 37,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Ovládanie mobilom
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  CANSU018
Produktové číslo:  31101817
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19