Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sušičky prádla CANDY

Sušičky Candy

Sušičky Candy: Sušte bielizeň efektívne

Sušičky Candy vás zaujmú širokou škálou variantov. Na výber máte maximálne úsporných pomocníkov z triedy A+++, veľmi úzke modely či typy s extra veľkou kapacitou. Ak nemáte dostatok priestoru a financií, iste oceníte širokú ponuku práčko-sušičiek. Skoro každá sušička Candy je už kompatibilná s rozhraniami WiFi a Bluetooth, a tak ju môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou Candy simply-Fi a využiť rozšírené možnosti jej používania. Lacnejšie modely potom s mobilným telefónom spárujete pomocou NFC. Tešiť sa môžete aj na rýchle cykly, senzorové sušenie či šetrné sušenie vlny certifikované Woolmark Apparel Care.

Sušička Candy

Sušička Candy: kondenzačná alebo s tepelným čerpadlom?

Kondenzačná sušička Candy využíva na sušenie kondenzátor transformujúci horúci vzduch na vodu, ktorá sa zhromažďuje v nádobe. Pripojenie k odpadu tak nie je nutnosťou, avšak má nákladnejšiu prevádzku. Candy sušičky s tepelným čerpadlom majú nízke náklady, a vďaka sušeniu na nízkej teplote sú šetrné k životnému prostrediu aj k textilu. Odparenú vodu vďaka nádobe Easy Case využijete napríklad na zalievanie alebo do žehličky.

Úzka sušička Candy vám ušetrí niekoľko dôležitých centimetrov

Nemáte centimetre nazvyš, ale sušička by sa vám hodila? Úzka sušička Candy slim s hĺbkou 46,5 cm je riešením. Ak by ste ju navyše umiestnili pomocou medzikusu na úzku práčku, ušetríte ešte viac miesta. Zaujme vás tiež optimálnou kapacitou 7 kg, tepelným čerpadlom a konektivitou s WiFi a Bluetooth. Kvôli svojej konštrukcii ju však nepripojíte k odpadu na vodu, ale to hravo vyrieši praktická nádoba Easy Case.

Sušička prádla Candy slim
Sušičky prádla Candy

Kombinované práčky a sušičky Candy, teda spotrebiče 2 v 1

Dostupné sú aj praktické modely 2 v 1, ktoré predstavujú kombináciu práčky aj sušičky Candy. Sú teda vhodné pre tých, ktorí nechcú utrácať za dva spotrebiče, alebo ich chcú využívať len príležitostne. Môžete zvoliť kapacitu 14 kg pranie/9 kg sušenie či úzky variant 6 kg pranie/4 kg sušenia. Poteší vás i funkcia pary, vďaka ktorej získate hygienicky čistú a voňavú bielizeň. Vodu zo sušenia odvedie Candy sušička automaticky do odpadu.

Prečo práve Candy sušičky?

Candy sušičky sú skrátka všestranné. Všade sa zmestia, sú úsporné, ale zároveň dokážu pojať veľký objem bielizne. Inými slovami si svoj model vyberie každý. Väčšina z nich je navyše inteligentná a kompatibilná s vaším telefónom, čo otvára nové možnosti. Ak hľadáte vhodné riešenie do vašej domácnosti, Candy sušička môže byť tá pravá.

Candy sušička (a nielen tá) je spotrebič, ktorý vás zbaví rutiny

Čím vám poslúži Candy sušička? Pozrite sa na jej výhody:

  • Nebaví vás vešať bielizeň? Tak to nerobte.
  • Sušiak vám už nebude prekážať.
  • Bielizeň v sušičke nevybledne. Na slnku áno.
  • Vaše oblečenie bude mäkké, voňavé a asi ani nebudete musieť žehliť.
  • Bielizeň na sušiaku typicky zvyšuje vlhkosť v miestnosti. To Candy sušička nerobí.

Ako na výber takej sušičky Candy?

Ak očakávate od sušičky Candy, že vám bude dobre slúžiť, zohľadnite tie najdôležitejšie parametre. Medzi ne napríklad patrí:

  • Účinnosť odstreďovania je značená písmenami A – G. Ukáže, v akej podobe vám sušička bielizeň vráti.
  • Energetická trieda znamená to, koľko elektrickej energie Candy sušička spotrebuje.
  • Kapacitu oblečenia vždy nájdete v kilogramoch.
  • Zohľadnite typ plnenia. Občas môžete naraziť na modely s horným plnením.
  • Určiť si môžete i hlučnosť. Tá je zapísaná v dB – priemernou hodnotou je 65 dB.
  • Užitočné funkcie sú praktické a uľahčujú život.

Máte málo miesta? Sušička Candy slim je vhodné riešenie

Ak máte malý priestor, potom si premeraním overte, či sa vám do neho nevojde úzka sušička Candy slim. Okrem tohto praktického riešenia si prezrite aj výkonné 2 v 1 modely. Kombinovaná práčka a sušička plní dve úlohy naraz – vyperie aj vysuší. Bielizeň navyše nemusíte prekladať. A čerešničkou na torte je fakt, že takéto práčko-sušičky Candy zaberajú dvakrát menej miesta, než je tomu u samostatných spotrebičov.

Najpopulárnejšia sušička Candy? Recenzie vám pomôžu s výberom

Aj keď už viete, ktorý model bude zdobiť vašu domácnosť, napriek tomu si skontrolujte, aké má vami zvolená sušička Candy recenzie. Tie totiž všeličo prezradia. Navštíviť môžete aj našu poradňu, kde nájdete už zodpovedané otázky alebo môžete položiť svoje vlastné.

Spresniť parametre
30 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17