Obnoviť stránku

CANDY CS C8DG-S

4,1 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

CANDY CS C8DG-S

Zverte sušenie vašej bielizne do rúk skutočných odborníkov. Sušička CANDY CS C8DG-S patrí do energetickej triedy B. Jej spotreba tak dokáže potešiť vás aj váš domáci rozpočet. Na prvý pohľad si určite všimnete veľké presklené dvierka, ktoré vám umožnia ničím nerušený pohľad na až 8 kg sušenej bielizne. 

Kľúčové vlastnosti sušičky CANDY CS C8DG-S

  • Kondenzačná sušička s kapacitou bielizne až 8 kg
  • NFC pripojenie na kontrolu a ovládanie sušičky na smartfóne
  • Energetická trieda B
  • Prehľadný displej a veľké priehľadné dvere
  • Kondenzačné nádoba v spodnej časti sušičky
  • Certifikácia Woolmark pre bezpečné pranie vlnenej bielizne
  • Možnosť odloženého štartu až o 24 hodín

Moderný spôsob ovládania sušičky CANDY CS C8DG-S

Využite možnosť moderného ovládania s technológiou Smart Touch s funkciou NFC. Prepojenie sušičky s inteligentným telefónom pre maximálny pôžitok z ovládania si jednoducho zamilujte. Nastavenie je úplne jednoduché a intuitívne. Široká paleta 14 základných a ďalších 30 dodatočných programov vám dovolí si na sušičke CS C8DG-S vybrať sušenie, ktoré vám bude najviac vyhovovať. S programom košele bude aj vaša krčivá bielizeň vytiahnutá zo sušičky bez nepekného pokrčenia. Využiť tiež môžete napríklad program oživujúci tkaninu alebo špeciálny na bavlnu. Odložený štart až o 24 hodín vám pomôže presne nastaviť čas, kedy má práca skončiť. Detská poistka zaručí ochranu vašich ratolestí pred nepríjemným zranením. 

Programy:
 
14 základných programov + 30 Smart Touch:
Super Easy Iron, Bavlna, Biele, Mix – Dry, Syntetika, Košele, Farebné, Detské, Džínsy, Športové, Vlna – Woolmark Apparel Care certifikácia, Antialergénny, Odstránenie pokrčenia, Osvieženie, Smart Touch

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť C
Hlučnosť 68 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 561 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 32 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej
Kód:  CANSU007
Produktové číslo:  31100944
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12