Obnoviť stránku

CANDY CCVB 15

+ 5 rokov záruka po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CCVB 15

Uschovajte vaše vína v cenovo dostupnej vinotéke CANDY CCVB 15. Tento zabudovateľný model ponúka priestor pre 7× 0,75 l fliaš vína. Jednu teplotnú zónu v rozmedzí teplôt od 5 do 22 °C je možné nastavovať pomocou praktického digitálneho ovládania na prehľadnom LED paneli. Ten umožní zobrazenie medzi stupňami Fahrenheita a Celzia a vy si tak zvolíte všetko podľa svojich vlastných požiadaviek.Vnútorný priestor je rozdelený 7 policami z chrómového materiálu a uskladnenie fliaš tak pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Všetko je možné sledovať cez priehľadné dvere so závesmi na pravej strane, ktoré možno v prípade potreby otočiť na druhú stranu.


Kľúčové vlastnosti vstavanej vinotéky CANDY CCVB 15

  • Vstavaný model vinotéky Candy s kapacitou na 7 fliaš
  • Jedna teplotná zóna 5 °C až 22 °C
  • Možnosť zmeny zobrazenia medzi stupňami Fahrenheita a Celzia
  • Jednoduchá údržba vďaka automatickému odmrazovaniu
  • Ventilované chladenie
  • Možnosť uzamknutia ovládacieho panela
  • Prehľadný digitálny displej
  • Antivibračný systém zaručuje tichú prevádzku (39 dB)
  • Intuitívne elektronické ovládanie
  • Kvalitné LED osvetlenie

Perfektné podmienky na uchovanie vášho obľúbeného vína

Vinotéka CANDY CCVB 15 si vás získa nielen svojím elegantným dizajnom v čiernej farbe, ale aj kompaktnými rozmermi, ktoré sa skvele hodia aj do menších priestorov. Vinotéka vám zaistí perfektné podmienky na uchovanie vášho obľúbeného vína. CANDY CCVB 15 dokáže tiež zachovať všetky organoleptické vlastnosti vína, vďaka čomu nápoj chutí tak, ako má.Pomocou praktického elektronického ovládania môžete pohodlne nastaviť požadovanú teplotu. Vinotéka CANDY CCVB 15 disponuje 7 policami na 7 fliaš.

Prehľadný elektronický displej

Vinotéka CANDY CCVB 15 disponuje prehľadným elektronickým ovládaním, ktoré vám umožní nastaviť si teplotu v rozmedzí od 5 do 22 °C podľa druhu vína. Vďaka tomu zaistíte perfektné skladovanie. Nečakaná návšteva vás tak už neprekvapí! Vždy budete mať perfektne vychladené víno pre vás a vašich priateľov.

CANDY CCVB 15 s možnosťou nastavenia nožičiek

Výhodou vinotéky CANDY CCVB 15 je možnosť nastavenia nožičiek, ktoré si prispôsobíte podľa svojich potrieb. Vďaka kompaktným rozmerom umiestnite vinotéku aj do menších priestorov. Vinotéka je tiež vybavená automatickým odmrazovaním, vďaka čomu vám nepridá žiadne starosti s údržbou či manuálnym odmrazovaním.

Predĺžená záruka 5 rokov

Firma CANDY navyše poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na tento produkt. Pre uplatnenie záruky je nutné vinotéku CANDY CCVB 15 zaregistrovať do 14 dní od dátumu zakúpenia TU.




Vinotéka CANDY CCVB 15

Antivibračný systém pre tichý chod

Vinotéka CANDY CCVB 15 sa pýši antivibračným systémom, ktorý zaistí nízke vibrácie. Kvalitný kompresor dosahuje nízke vibrácie, takže ani nepostrehnete, že je spotrebič zapnutý. Je tak tichý, že vám nijako nenaruší chod vašej domácnosti.

Vinotéka CANDY CCVB 15

CANDY CCVB 15 s uhlíkovým filtrom

Súčasťou vinotéky CANDY CCVB 15 je kvalitný uhlíkový filter, ktorý pohlcuje a absorbuje všetky zápachy. Vďaka tomu je vnútri spotrebiča stále čistý vzduch.

Vinotéka CANDY CCVB 15

Kvalitné nerezové police na uskladnenie 7 fliaš

Vaše obľúbené fľaše vína uskladníte na kvalitných chrómovaných policiach, ktoré navyše pôsobia veľmi elegantne. Police fľašiam poskytnú tú správnu polohu, vďaka čomu budú fľaše zároveň stabilné. Víno je potrebné uchovávať naklonené, pretože korok tak zostáva mokrý a nestane sa, že by vysychal. Vnútri vinotéky CANDY CCVB 15 nájdete 7 nerezových políc pre 7 fliaš.


Vinotéka CANDY CCVB 15

Vinotéka CANDY CCVB 15 s LED osvetlením

Vinotéka CANDY CCVB 15 počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 182 kWh elektrickej energie. Navyše je vybavená úsporným LED osvetlením, ktoré príjemne osvetlí vnútorný priestor. Nijako však nenarúša vnútornú teplotu. LED osvetlenie spotrebúva až 15× menej energie než bežné žiarovky.

Vinotéka CANDY CCVB 15

Praktický zámok dverí

V prípade potreby môžete využiť aj funkciu zámku dverí, ktorý zabráni akémukoľvek neoprávnenému prístupu alebo náhodnému otvoreniu vinotéky CANDY CCVB 15.

Vinotéka CANDY CCVB 15

Možnosť výmeny závesu dverí

Ak nedisponujete príliš veľkým priestorom, máme pre vás skvelú správu! Vinotéka CANDY CCVB 15 ponúka totiž možnosť výmeny závesu dverí, takže si ho môžete prispôsobiť podľa vašich priestorových možností.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Rozmery

Výška 86,3 cm
Šírka 15 cm
Hĺbka 52,5 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 19,5 kg

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 182 kWh/annum
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 1 ×
Typ modelu Vstavaný model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 7
Materiál políc Kov
Vnútorný objem 22 l

Funkcie

Vybavenie Displej, LED osvetlenie

Energetické parametre vínoték (staré)

Počet fliaš 7
Kód:  CANVI006
Produktové číslo:  34900427
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08