Obnoviť stránku

Campgo

CampGo – kempingová výbava

Campgo – kemping s Alzou za babku

Rozhodli sme sa vám spríjemniť dovolenku a voľný čas. Kempingové vybavenie Campgo je ďalším z radu počinov, ktoré pridávame do našej ponuky. Zahŕňa kvalitné a spoľahlivé stany, spacie vaky, karimatky, čelovky a baterky, ktoré vám nevysajú peňaženku. Zmyslom Campgo je nájsť bezkonkurenčne najlepší pomer cena/výkon. U nás neplatíte desiatky percent z ceny za značku. Campgo je tu pre všetkých rekreačných športovcov, outdoorových nadšencov a rodiny s deťmi, ktoré trávia leto v prírode.

  • Cenovo dostupné vybavenieNaše kempingové a outdoorové vybavenie je cenovo dostupné naozaj pre všetkých.
  • Kvalita, ktorá nesklameProdukty Campgo rozhodne nekupujete iba na jednu sezónu. Vydržia vám pekný rad rokov.
  • Najlepší pomer cena/výkonZa málo peňazí veľa muziky. Vybavenie Campgo má najlepší pomer ceny k výkonu.
Čelovky Campgo

Výkonné čelovky Campgo rozjasnia aj najtemnejšiu noc

Čelovky Campgo myslia na všetkých rybárov, bežcov a trampov, ktorí zostávajú vonku aj po západe slnka. Sú malé, ľahké, a hlavne dobre svietia. Výkonná čelovka Campgo je vyrobená z pevnej hliníkovej zliatiny a má vodoodolnosť podľa štandardu IPX4. Ponúka aj niekoľko režimov svietenia a výkonný akumulátor s možnosťou dobíjania pomocou USB kábla. Praktickou výhodou je, že čelovka sa dá z popruhu ľahko sňať a použiť ako svietidlo do ruky.

Stany Campgo vezmete do kempu aj do divočiny

Stany Campgo so sklolaminátovou konštrukciou splnia vaše očakávania. Majú podlahu aj zipsy s dlhou životnosťou a odolný plášť s vetracími otvormi. Rodinný stan Campgo s predsienkou bez problémov poskytne strechu nad hlavou štvorčlennej rodine a ostane aj dosť miesta na batožinu. Cyklisti a zástancovia kempovania na divoko zase privítajú ľahký samorozkladací stan Campgo pre dve až tri osoby, ktorý postavíte aj zbalíte raz-dva – ideálny na časté presuny.

Stany Campgo
Karimatky a spacie vaky Campgo

Spacie vaky a karimatky Campgo na pohodlné spanie

Spacie vaky a karimatky Campgo poskytnú tepelný komfort každému, kto plánuje zostať vonku cez noc. Pre nenáročných turistov, hľadajúcich adekvátnu náhradu za mäkkú posteľ, je tu nafukovacia karimatka s hrúbkou 10 cm a priestranný dekový spací vak Campgo. Aj cestovatelia, ktorí sa neboja chladných jesenných nocí nájdu to, čo potrebujú. V ponuke máme aj múmiové spacie vaky Campgo do teploty až 5 °C a ľahké penové karimatky, na ktorých si môžete aj zacvičiť.

Varte sebaisto s kempovacím riadom a varičmi Campgo

Dlhé výlety v prírode vyhladujú každého, takže je dôležité mať so sebou poriadne vybavenie na varenie. Preto si pre vás Campgo pripravil výkonné a ľahko prenosné variče, ľahký a odolný riad a ďalšie užitočné pomôcky. Variče sa pochvália kvalitným spracovaním z hliníka a ocele pre vysokú odolnosť a nízku hmotnosť aj výkonom do 3 500 W. Lahodné pokrmy potom môžete variť v Campgo riadu z odolného, ale ľahkého titánu. Hrejivé aj osviežujúce nápoje si na záver možno vychutnať z titánových hrnčekov alebo plastových fliaš bez BPA.

Riady a variče Campgo
Spresniť parametre
131 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11