Obnoviť stránku

Brother QL-720NW

4,6 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Brother QL-720NW

Rýchla termo tlačiareň samolepiacich štítkov značky Brother disponuje veľmi jednoduchým používaním a vďaka rozlíšeniu až 300 dpi zabezpečí dokonalý vzhľad štítkov do šírky 62 mm. Je tak ideálnou voľbou do kancelárie, zásielkovej firmy, prepravnej služby, priemyslu, obchodov a nemocníc, kde určite nájde svoje uplatnenie. Môžete s ňou vytvárať kvalitné logá, čiarové kódy, texty, menovky, štítky na zakladače, adresné a prepravné štítky alebo iné označenia pre čokoľvek, čo vám napadne. Tlačiareň sa ľahko pripája k počítaču pomocou rozhrania USB alebo LAN, prípadne bezdrôtovo pomocou WiFi. Podporuje priamu tlač z aplikácií Microsoft Word, Excel a Outlook.
Pri tlači štítkov vždy dosiahnete čisto odstrihnuté hrany, o ktoré sa postará integrovaná jednotka automatického odstrihu. Tlačiareň je okrem jednoduchého používania a univerzálnosti aj  veľmi rýchla. Dokáže vytlačiť až 93 štítkov za minútu. Veľmi poteší aj technológia priamej termotlače, ktorá znižuje prevádzkové náklady za toner a atrament. Tlačiareň je dodávaná s praktickým softvérom na tvorbu štítkov a s rolou adresných štítkov, ktorá obsahuje 100 štítkov s veľkosťou 29 mm x 90 mm. Tlačiareň je kompatibilná s ESC/P.
Parametre a špecifikácia:
Technológia tlače:
Priama termotlač
Maximálna šírka štítku:
62 mm
Rýchlosť tlače:
150 mm/s
93 štítkov/min
Rozhranie:
USB, LAN, WiFi, RS-232
Spotrebný materiál:
Štítky a rola radu DK do 62 mm
Typ odstrihu:
Automatický
Dodávané príslušenstvo:
Tlačiareň
Softvér na tvorbu štítkov
1 kus štartovacej DK adresnej rolky - 100 štítkov (29 mm x 90 mm)
Používateľský návod
Kábel USB

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Termotransfer

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi, RS-232

Rozmery

Výška 236 mm
Hĺbka 153 mm
Šírka 128 mm

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Čierna
Kód:  PB091i
Produktové číslo:  QL720NWYJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03