Obnoviť stránku

Braun MQ9187XLI

170,90 €

Braun MQ9187XLI

Profesionálny ponorný mixér BRAUN si obľúbite, pretože je veľmi skladný, pritom vám veľmi uľahčí prípravu všetkých jemných kaší, pyré, dipov, zdravých smoothies alebo aj drveného ľadu do obľúbených long drinkov. Mixér je vybavený nádobou so sekáčikom, ktorý bez váhania naseká orechy aj kávové zrná. Aby mixér výborne plnil všetky očakávania, disponuje motorom so slušným príkonom 1200 W. Rýchlosť možno regulovať prostredníctvom 3 dostupných stupňov. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť plynulo tlakom na tlačidlo. Veľmi praktická je tiež zábrana proti nechcenému vystreknutiu surovín, vďaka ktorej bez úhony zmixujete aj horúce pokrmy. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím vzhľadom, kvalitné materiály prinášajú dlhú životnosť. Výrobca pri výrobe tyčového mixéra BRAUN zvolil nerez.

Hlavné vlastnosti ponorného mixéra Braun MQ9187XLI

  • Výkonný ponorný mixér BRAUN je užitočným pomocníkom v kuchyni
  • Má 3 dostupné rýchlosti
  • Nepochybne si ho obľúbite pre plynulú reguláciu rýchlosti
  • Materiálom pre nohu tyčového mixéra je nerez
  • Ponorný mixér Braun MQ9187XLI má príkon 1200 W
  • Nadstavce sa dajú pohodlne umyť v umývačke

Ponorný mixér BRAUN sa môže pochváliť praktickým príslušenstvom

Vo výbave ponorného mixéra Braun MQ9187XLI na vás čaká tiež univerzálne použiteľné príslušenstvo. Pomocou sekáčika rýchlo pripravíte pesto z byliniek, namelete orechy aj mandle na sviatočný koláč alebo nasekáte ovocie aj zeleninu ako základ na ľahkú desiatu. K sekáčiku patrí aj sekacia nádoba, kde pohodlne spracujete všetky ingrediencie. Sekáčik je taký silný a výkonný, že s ním krásne nadrvíte aj ľad do osviežujúcich nápojov. Šľahaciu metlu rozhodne uplatníte pri výrobe nadýchaných krémov pre vaše dezerty. Balenie disponuje tiež odolnou praktickou mixovacou nádobou. Na výrobu detskej výživy využijete nadstavec na pyré. Výkonný ponorný mixér BRAUN sa môže pochváliť aj nadstavcom na miesenie, čím zastane čiastočne funkciu kuchynských robotov. Zároveň vás poteší, že príslušenstvo krásne umyjete v umývačke riadu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Krájanie, Mixovanie, Strúhanie
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Nadstavec na hnetenie, Nadstavec na pyré

Rýchlosť

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 3
Kód:  BRAtyc77
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8021098775177

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08