Obnoviť stránku

BRAUN HM 3135

4,6 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
64 €

BRAUN HM 3135

Varenie, miešanie, hnetenie i pečenie. V kuchyni ste proste jednotka. Udržať si túto pozíciu medzi rodinou a priateľmi však stojí veľa práce. Tak prečo si to trochu neuľahčiť a nepreniesť čo najviac práce na mechanického pomocníka? S ručným šľahačom Braun 3135 v bielom vyhotovení budete ešte o fúz lepší. Bohaté príslušenstvo a 5 dych vyrážajúcich rýchlostí zatočí so všetkými potravinami. Upečte tortu, vyšľahajte penu alebo rozdrvte orechy do cukroviniek, to všetko s jedným prístrojom. Unikátne umiestnenie motora so silou 500 W uľahčí manipuláciu a vďaka perfektnému vyváženiu vám prístroj sadne do ruky ako uliaty. Tak akej skúške ho podrobíte?

Kľúčové vlastnosti mixéra Braun 3135 v bielej farbe

  • Multifunkčný prístroj na šľahanie, drvenie aj miesenie
  • 5 rýchlostí a funkcia turbo
  • Niekoľko druhov nadstavcov
  • Príjemná soft grip rukoväť
  • Systém ComfortClick na jednoduché pripojenie mixovacej nohy
  • Sekací nadstavec s objemom 500 ml

Šľahá, drví aj hnetie

Vďaka mnohým nadstavcom ponúka Braun 3135 multifunkčné využitie na veľa činností v kuchyni. So šľahacími metlami vyrobíte tak pevný sneh, že vám v ňom bude stáť lyžička. Hnetacie háky zase odvedú všetku prácu a na doma pečený chlieb už nedáte dopustiť, aj keď skôr sa vám do jeho výroby jednoducho nechcelo. Ponorný mixér s plastovou nádobkou s objemom 600 ml umožní vyrobiť smoothie aj polievky a pasírovací kotúč si poradí so zeleninou aj orechmi. Mixér a šľahač v jednom Braun 3135 si poradí so všetkým, čo mu predložíte.

Jednoduché a príjemné použitie

Päť rýchlostí vám umožní nastaviť takú silu, akú práve potrebujete. Nestačí to? Funkcia turbo si poradí aj s tým najodolnejším kúskom. Pre pohodlnú manipuláciu má šľahač Braun rukoväť s povrchovou úpravou soft grip, ktorá skvele padne do ruky. Technológia ComfortClick maximálne uľahčuje pripojenie mixovacej nohy. Stačí len priložiť a – klik! Mixovacia noha je navyše vybavená systémom PowerBell, ktorý bráni rozstreku obsahu okolo mixéra. Užite si prácu v kuchyni na maximum! 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 500 W
Počet rýchlostí 5
Funkcie Miesenie, Mixovanie, Sekanie, Šľahanie
Vlastnosti Pulzný spínač, Tlačidlo na uvoľnenie metiel, Príslušenstvo vhodné do umývačky
Objem nádoby 0,6 l
Materiál nádoby Plast

Príslušenstvo

Príslušenstvo Tyčový nadstavec, Miesiace metly, Šľahacie metly, Nádoba na mixovanie

Farba

Farba Biela
Kód:  BRABA001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HM3135WH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16