Obnoviť stránku

BOSCH SPS6YMI17E

+ 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SPS6YMI17E

Úzka a inteligentná umývačka riadu

Chcete funkciami nabitú umývačku riadu, ale nemáte na ňu veľa miesta? Rozhodnite sa pre umývačku BOSCH SPS6YMI17E so šírkou 45 cm s antikorovou úpravou s ochranou proti zachytávaniu odtlačkov prstov. Voľne stojaca umývačka riadu ponúka osem programov a štyri špeciálne funkcie. Veľkou prednosťou je technológia Home Connect, vďaka ktorej môžete umývačku ľahko ovládať v mobilnej aplikácii a rýchlo zistiť, koľko času ešte zostáva do konca umývania, či koľko umývacích tabliet v domácnosti ešte máte. Systém košov Vario Flex Pro umožňuje flexibilné ukladanie riadu. Súčasťou košov sú sklopné etažéry a tŕne, v spodnom koši nájdete aj špeciálny držiak na vysoké poháre. Nechýba ani zásuvka na príbory. Za zmienku stojí technológia PerfectDry. Tá predstavuje systém efektívneho a ekologickejšieho sušenia založeného na prírodnom mineráli zeolit. Minerál dokáže absorbovať vlhkosť a premieňať ju na teplo. Umývanie riadu je s umývačkou BOSCH SPS6YMI17E potešením.

Kľúčové vlastnosti voľne stojacej umývačky riadu BOSCH SPS6YMI17E, 45 cm, nehrdzavejúca oceľ

  • PerfectDry – systém založený na technológii Zeolith: perfektné výsledky sušenia s menšou spotrebou energie aj pri ťažko schnúcom riade
  • Home Connect: vzdialené prepojenie s umývačkou vďaka aplikácii v mobilnom telefóne
  • Silence on demand – zníženie hluku až na 30 minút prostredníctvom aplikácie Home Connect
  • Sedemzónový displej – zobrazuje zostávajúci čas aj chýbajúce umývacie prostriedky
  • AquaStop – 100 % ochrana pred škodami spôsobenými vodou, garantovaná značkou BOSCH po celú dobu životnosti spotrebiča

Ovládajte umývačku riadu BOSCH SPS6YMI17E odkiaľkoľvek

Voľne stojaca úzka umývačka BOSCH SPS6YMI17E s inteligentným pripojením vám uľahčí každodenný život. Technológia Home Connect ponúka inteligentnú podporu a riešenie pre hladký chod vašej domácnosti. To všetko je ľahko dostupné v aplikácii na akomkoľvek inteligentnom mobilnom zariadení. Využite funkciu ľahkého štartu a nechajte si odporučiť najvhodnejší program pre aktuálne umývaný riad. Stačí len zadať stupeň znečistenia, druh a množstvo riadu, ktorý má byť umytý. Dobrým pomocníkom je tiež počítadlo tabliet, ktoré vám pripomenie, že zásoba tabliet končí a je potrebné zaobstarať nové. V prípade nutnosti servisného zásahu využite vzdialenú diagnostiku a nechajte skontrolovať umývačku BOSCH SPS6YMI17E cez internet. Vďaka kompatibilite so zariadením Amazon Alexa môžete umývačku ovládať aj hlasom. Aplikácia vás tiež informuje, za ako dlho bude riad umytý.

Efektívne sušenie pomocou prírodného minerálu

Riad umytý v umývačke riadu BOSCH SPS6YMI17E bude vždy nielen perfektne umytý, ale aj usušený. Technológia PerfectDry je založená na prírodnom mineráli Zeolith™, ktorý je uložený v špeciálnej nádobe vo vnútri umývačky. Má schopnosť pohlcovať vlhkosť a premieňať ju na teplo, ktoré sa využíva na cyklus sušenia. Proces sušenia vďaka tomu spotrebuje malé množstvo energie a významne znižuje využívanie výkonu spotrebiča. Minerál Zeolith™ sa po skončení každého umývacieho cyklu regeneruje, vydrží po celú dobu životnosti umývačky riadu a nie je ho potrebné vymieňať.

Voľne stojaca umývačka riadu BOSCH SPS6YMI17E ponúka ľahké a flexibilné ukladanie riadu

Dizajn košov Vario Flex Pro ponúka maximálny priestor a flexibilitu. Koše ľahko prispôsobíte svojim potrebám pomocou sklopných tŕňov a etažérov. Poskytujú vysokú stabilitu a bezpečnosť pre všetky typy riadu. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá a plynulá. Vďaka systému Rackmatic je možné výškovo polohovať horný kôš až o 5 cm. Voľne stojaca umývačka riadu tak pojme aj vyšší, či rozmernejší riad ako sú veľké hrnce a panvice. V spodnom koši sú umiestnené špeciálne držiaky na vysoké poháre. Úplne v hornej časti umývačky sa nachádza príborová zásuvka, ktorá plnohodnotne nahrádza klasický príborový kôš a uvoľňuje tak miesto v spodnom koši. Okrem príborov do nej môžete vkladať metly, naberačky, alebo aj šálky na espresso.

Voľne stojaca umývačka riadu Bosch SPS6YMI17E má výkonný, úsporný a tichý motor

Voľne stojaca umývačka riadu BOSCH SPS6YMI17E s pohonom EcoSilence Drive poskytuje vysoký výkon umývania a zároveň nízku hlučnosť iba 43 dB (pri tichom programe). Je vybavená bezkefovým motorom, ktorý šetrí energiu, optimálne znižuje hluk vznikajúci trením a zabezpečuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Technológia ActiveWater sa zase pomocou cielenej distribúcie vody, filtračnej technológie a rýchlejšieho ohrievania postará o ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Vychutnajte si tichú a čistú domácnosť s umývačkou riadu BOSCH SPS6YMI17E.


Vedeli ste, že…

Umývačku riadu BOSCH SPS6YMI17E je možné kontrolovať a ovládať kedykoľvek a odkiaľkoľvek – zo sedačky v obývačke, alebo cestou z práce. A ak si práve chcete na chvíľku oddýchnuť, alebo konečne zaspí dieťa, vďaka funkcii „Silence on Demand” je možné okamžite znížiť hladinu hluku na dobu 30 minút na absolútne minimum.


Automatické otváranie dverí

Vyberanie riadu, ktorý nie je suchý, alebo je príliš horúci je nepríjemné. S funkciou EfficientDry sa po ukončení programu automaticky otvoria dvere umývačky riadu. Toto praktické riešenie zdokonaľuje proces sušenia, zabraňuje kondenzácii a šetrne ochladzuje riad, ktorý je pripravený na vyloženie bez nutnosti dodatočného utierania.

Úzka umývačka riadu BOSCH SPS6YMI17E perfektne umyje aj špinavé hrnce a panvice

Funkcia IntensiveZone, ktorú je možné zvoliť spolu s mnohými programami, zabezpečuje vyšší tlak ostrekovania a zvyšuje teplotu v dolnom koši. Funkcia sa postará o optimálne umývanie veľmi zašpinených hrncov a panvíc, zatiaľ čo oveľa chúlostivejší riad je možné umývať v hornom koši.

Úplné využitie sily umývacích prostriedkov

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rovnomerne rozdelí po celom vnútrajšku umývačky, a tak vždy dosiahnete optimálny výsledok umývania.

Doživotná záruka AquaStop a desaťročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky

S voľne stojacou umývačkou riadu BOSCH SPS6YMI17E máte 100 % ochranu proti nehodám spôsobeným vodou, a to po celú dobu životnosti spotrebiča. AquaStop predstavuje systém, ktorý sa skladá z dvojstennej prívodnej hadice, bezpečnostného ventilu a záchytky s plavákovým spínačom. Ochrana proti škodám spôsobeným vodou je garantovaná značkou BOSCH. Navyše máte desaťročnú záruku proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Diagnostika porúch, Informácie o stave, Návod v aplikácii, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie

Farba

Farba Antikoro

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda B
Kapacita súprav riadu 10 ×
Doba trvania (program ECO) 3,75 h (225 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 8,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie
Programy umývania Rýchly, Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu, AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Dotykové ovládanie, Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 84,5 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 60 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,9 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,65 m (1,65 m)
Kód:  BOMY183
Produktové číslo:  SPS6YMI17E
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14