Obnoviť stránku

BOSCH MSM88166

4,9 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MSM88166

Tyčový mixér BOSCH MSM88166 čiernej farby sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Uchváti vás svojím moderným vzhľadom a výkonným motorom, ktorý sa postará o dokonalé a rýchle výsledky pri varení. Mixér je ľahký a jeho ergonomicky tvarovaná rukoväť s protišmykovým povrchom a veľkými tlačidlami sa dobre drží. Benefitom mixéra je dlhý špirálový kábel. Nerezový podstavec mixéra BOSCH MSM88166 s optimalizovaným dizajnom a nerezovým nožom je zárukou čistejšej a efektívnejšej práce. Po použití stačí podstavec jednoducho vybrať a umyť pod tečúcou vodou.


Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra BOSCH MSM88166

  • Mixér BOSCH MSM88166 čiernej farby s výkonným motorom a moderným vzhľadom
  • Ergonomicky tvarovaná protišmyková rukoväť sa dobre drží
  • Nerezový podstavec šľahača možno jednoducho vybrať a umyť pod tečúcou vodou
  • Dlhý špirálový kábel
  • Tlačidlo Turbo a 12 rýchlostí vytvorí dokonalý a chutný pokrm rýchlo a jednoducho
  • Bohaté multifunkčné príslušenstvo mixéra v podobe VarioChoppera, šľahacej metly a mixovacej nádoby s mierkou a vekom

Ručný mixér BOSCH MSM88166 ponúka veľký výkon

Výkonný a tichý motor ponorného mixéra BOSCH MSM88166

Výkonný a zároveň veľmi tichý motor pracuje bez vibrácií, takže jeho použitie je veľmi praktické. Aj napriek tomu, že nastavíte najvyššiu rýchlosť, motor bude aj naďalej pracovať nehlučne. Mixér BOSCH MSM88166 sa prispôsobí všetkým vašim požiadavkám. Hravo zvládne mixovanie a sekanie a vy tak môžete vyčariť dokonalé pokrmy pre vás aj celú vašu rodinu.

12 rýchlostí a tlačidlo turbo pre dokonalý pokrm

Tyčový mixér BOSCH MSM88166 spracuje aj najtvrdšie ingrediencie a 12 rýchlostí sa postará o vytvorenie chutného pokrmu. S mixérom vytvoríte čokoľvek - od majonézy, detských pokrmov až po studené či teplé polievky. Sekanie, mletie alebo mixovanie je pre mixér BOSCH MSM88166 úplná hračka. Pre každý tento proces si nájdete optimálnu rýchlosť. Mixér ponúka tiež funkciu turbo, ktorú využijete pri plnom výkone mixéra. Na spustenie maximálneho výkonu stačí stlačiť jediné tlačidlo a hneď môžete pripraviť pokrmy rýchlo a jednoducho.

Multifunkčné príslušenstvo

Súčasťou balenia mixéra BOSCH MSM88166 je tiež sekáčik VarioChopper, s ktorým už nebudete mať problém nasekať bylinky, oriešky či syry. Suroviny naseká nahrubo alebo najemno. Nerezová šľahacia metla vám pomôže vytvoriť perfektnú šľahačku či sneh do vášho dezertu.

Praktické držanie mixéra BOSCH MSM88166

Ergonomicky tvarovaná rukoväť ručného mixéra BOSCH MSM88166 sa v ruke drží veľmi dobre. Rukoväť je protišmyková, takže mixér budete mať vždy pevne v ruke. Prehľadné ovládanie zabezpečujú veľké tlačidlá na mäkčenej rukoväti.

Komfortné použitie v kuchyni

Mixovacia nádoba s vekom

V balení mixéra BOSCH MSM88166 nájdete praktickú mixovaciu nádobu s vekom, vďaka ktorej môžete ľahko a prakticky odmerať a rozmixovať menšiu dávku surovín. Pripravte si lahodný dresing k šťavnatému mäsu a nádobu s dresingom uložte priamo do chladničky.

Dlhý špirálový kábel

Dlhý špirálový kábel mixéra BOSCH MSM88166 poskytne viac flexibility pri príprave vašich obľúbených receptov. Kábel možno ľahko natiahnuť. Po použití mixéra sa kábel vráti späť do pôvodného stavu. Mixér tak uložíte jednoduchšie, bez nutnosti zložitého zmotávania kábla.

Veľmi jednoduché čistenie ručného mixéra BOSCH MSM88166

Jednoduchá údržba mixéra BOSCH

Určite oceníte bezpečné pripojenie nadstavca mechanizmom hlasného cvaknutia. Mixér BOSCH MSM88166 nie je priestorovo náročný a príprava pokrmov vám zaberie pár minút. Mixovaciu nohu po použití ľahko umyjete pod tečúcou vodou alebo vložíte do umývačky riadu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Krájanie, Mixovanie
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 800 W
Počet rýchlostí 12
Kód:  EAV4272c
Produktové číslo:  MSM88166
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06