Obnoviť stránku

Tyčové mixéry Bosch

Tyčové mixéry BOSCH

Tyčové mixéry BOSCH nič nezastaví

Mixujte, šľahajte, vákuujte! Ponorné tyčové mixéry BOSCH si poradia aj s tými najtvrdšími ingredienciami. Či už pripravujete krémovú polievku, alebo ľadový letný drink, tyčový mixér BOSCH vás nezradí. Ergonomicky tvarovaná rukoväť, mixovacia noha z nehrdzavejúcej ocele a silný motor BOSCH patria medzi predností, ktoré tyčové mixéry BOSCH ponúkajú. Vybrané modely dokážu aj vákuovať.

Tyčový mixér BOSCH

Ostrý nôž si poradí aj s tvrdými ingredienciami

Ponorné tyčové mixéry BOSCH sú vybavené ostrým nožom so štyrmi čepeľami, ktorý rozmixuje aj tie najtvrdšie potraviny. Nájdete ho v úprave QuattroBlade, alebo QuatrroBlade Pro. Druhý spomínaný variant má oproti prvému špeciálne tvarovanú mixovaciu hlavicu, ktorá zabraňuje prisávaniu tyčového mixéra ku dnu nádoby. Okrem ostrého noža určite oceníte aj technológiu AntiSplash, ktorá sa postará o to, aby počas mixovania nevystrekla ani kvapka tekutiny a vaša kuchynská linka zostala čistá.

BOSCH – sila, kvalita, bezpečnosť

Pre vysoký výkon a skvelé výsledky mixovania je potrebný silný motor. Ponorné tyčové mixéry BOSCH ponúkajú príkon až 1 000 W. Sú vyrábané s dôrazom na kvalitu a odolnosť. Vybrané modely majú okrem antikorovej mixovacej nohy aj telo z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti skvele padnú do ruky. Špirálový kábel sa prispôsobí vašim potrebám a poskytne vám potrebnú voľnosť. Aj po natiahnutí sa vráti do pôvodného stavu a nie je nutné ho náročne zmotávať. Maximálna bezpečnosť je zaručená patentovaným „click-mechanizmom“. Nadstavce sa bezpečne pripoja k motoru počuteľným cvaknutím. Navyše, plasty, ktoré prídu do kontaktu s potravinami, sú bez obsahu BPA.

Značka BOSCH
Príslušenstvo tyčových mixérov BOSCH

Využite ponorný mixér BOSCH so širokou ponukou príslušenstva naplno

Aby ste naplno využili potenciál tyčových mixérov BOSCH, neváhajte využiť široký rad príslušenstva. So šľahacou metlou ušľaháte ten najnadýchanejší syr. Sekáčik zas rozdrví bylinky, alebo oriešky. Súčasťou balenia vybraných modelov sú aj mixovacie nádoby s/bez viečka. Ponuka príslušenstva sa líši podľa modelu ponorného mixéra.

Vákuovaním udržíte potraviny dlhšie čerstvé

Veľkou prednosťou vybraných ponorných tyčových mixérov BOSCH je možnosť vákuovania. Pomocou vákuových nadstavcov odsajte z vákuovej nádoby, vákuového vrecka, alebo vákuovej fľaše vzduch. Potraviny si tak udržia čerstvosť oveľa dlhšie, vrátane všetkých vitamínov a minerálov.

Senzory

Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19