Obnoviť stránku

Bosch MSM66110Y

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MSM66110Y

Ponorný mixér je výborný kuchynský pomocník. Tyčový mixér Bosch spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky gazdiniek. Je veľmi ľahký so špeciálne ergonomicky tvarovanou rukoväťou a jemnou protišmykovou vrstvou. Cez svoju štíhlosť a ľahkosť je veľmi výkonný. Tlačidlo "Turbo" je určené pre prípad, kedy je potreba maximálny výkon. Pre perfektný výsledok sekania je prístroj vybavený inovovanou štvorbritvovou čepeľou Quattro Blade.

Prevádzka ponorného mixéra je veľmi tichá vďaka bezvibračnému motoru. Ergonomický dizajn, veľké tlačidlá a soft Touch povrch rukoväte umožňujú optimálnu manipuláciu s prístrojom. Vysúvací mechanizmus umožňuje ľahké odobratie mixovacej nohy a tým jej jednoduchú údržbu. Všetky časti mixéra, okrem časti s motorom, sú vhodné na umývanie v umývačke. Súčasťou výrobku je transparentná mixovacia nádoba s mierkou.

Technické údaje:
Farba: biela / žltá
Materiál spotrebiča: umelá hmota
Materiál mixovacej nohy: kov
Príkon: 600 W
Rozmery spotrebiča: 393 × 55 × 62 mm
Hmotnosť: 1 kg
Dĺžka kábla: 140 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Turbo rýchlosť

Príslušenstvo

Príslušenstvo Mixovacia nádoba

Rýchlosť

Príkon 600 W
Počet rýchlostí 2
Kód:  EAV4272a3
Produktové číslo:  MSM66110Y
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08