Obnoviť stránku

BOSCH MS8CM6110

3,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MS8CM6110

Tyčový mixér nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. BOSCH MS8CM6110 v čiernom vyhotovení dosahuje perfektné výsledky v krátkom čase. Oceníte predovšetkým ľahkosť a ergonomicky tvarovanú rukoväť. Mäkčená rukoväť SoftTouch padne príjemne do ruky a práca s mixérom je tak bezpečná a pohodlná. Na rukoväti sa navyše nachádzajú veľké tlačidlá. Výkonný motor sa postará o spracovanie aj tých najtvrdších ingrediencií. Súčasťou mixéra Bosch je QuattroBlade Pro technológia, ktorá zaručuje mixovanie so špeciálne ostrenou a tvrdenou štvorkrídlovou čepeľou. Mixéru nechýba ani 600 ml mixovacia nádoba s odmerkou. Po použití môžete ľahko odpojiť mixovaciu nohu a následne ju umyť pod tečúcou vodou alebo spoločne s mixovacou nádobou a odmerkou vložiť do umývačky riadu.


Kľúčové vlastnosti ponorného mixéra BOSCH MS8CM6110

  • Ponorný mixér BOSCH MS8CM6110 je pohotový, skladný a univerzálny prístroj
  • Rukoväť padne príjemne do ruky
  • Na rukoväti sa nachádzajú veľké tlačidlá
  • Výkonný motor sa postará o spracovanie aj tých najtvrdších ingrediencií
  • Súčasťou mixéra Bosch je nerezová mixovacia noha s odolným QuattroBlade nožom
  • Nechýba ani mixovacia nádoba s odmerkou
  • Po použití môžete ľahko odpojiť mixovaciu nohu
  • Bezpečný počuteľný mechanizmus
  • Mixér ponúka 12 rýchlostných stupňov a prídavné tlačidlo turbo
  • Ničím nerušené mixovanie bez vyšplechnutia ingrediencií
  • Vďaka odnímateľnému nadstavcu ľahko umyjete pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu
  • Mixér nie je priestorovo náročný

Ručný mixér BOSCH MS8CM6110 ponúka vysoký výkon

12 rýchlostných stupňov výkonu

Tyčový mixér BOSCH MS8CM6110 spracuje aj najtvrdšie ingrediencie a celkom 12 rýchlostí sa postará o vytvorenie ideálnej konzistencie. S mixérom vytvoríte čokoľvek, od majonézy, detských pokrmov až po studené či teplé polievky. Sekanie, mletie alebo mixovanie je pre mixér BOSCHMS8CM6110 úplná hračka. Pre každý tento proces si nájdete optimálnu rýchlosť. Mixér ponúka tiež funkciu turbo, ktorú využijete, ak potrebujete plný výkon. Pre spustenie maximálneho výkonu stačí stlačiť jediné tlačidlo a môžete vytvárať pokrmy rýchlo a jednoducho.

Výkonný a tichý motor mixéra BOSCH MS8CM6110

Výkonný a zároveň veľmi tichý motor pracuje bez vibrácií, takže je použitie veľmi pohodlné. Aj napriek tomu, že nastavíte najvyššiu rýchlosť, motor stále bude pracovať ticho. Ponorný mixér BOSCH MS8CM6110 sa prispôsobí všetkým vašim požiadavkám.

Mimoriadne ostrý nôž QuattroBlade Pro

Ručný mixér BOSCH MS8CM6110 sa pýši mimoriadne ostrým nožom QuattroBlade Pro so špeciálne ostrenou a tvrdenou štvorkrídlovou čepeľou, vďaka ktorej je mixovanie ešte efektívnejšie. Špeciálne prelamovaný tvar sa neprisáva ku dnu, takže máte mixovanie dokonale pod kontrolou bez zbytočného prerušovania práce a nechceného znečistenia.

Komfortné použitie v kuchyni

Mixovacia nádoba s vekom

V balení tyčového mixéra BOSCH MS8CM6110 nájdete praktickú mixovaciu nádobu s vekom, vďaka ktorej môžete ľahko a pohodlne odmerať a rozmixovať menšiu dávkuPripravte si lahodný dresing ku šťavnatému mäsu a nádobu s dresingom uložte priamo do chladničky.

Perfektný úchop ponorného mixéra BOSCH MS8CM6110

Ergonomicky tvarovaná rukoväť ponorného mixéra BOSCH MS8CM6110 vám padne krásne do ruky. Plášť z nehrdzavejúcej ocele sa dobre drží, takže je použitie ešte o niečo pohodlnejšie. Rukoväť vám ponúka veľké tlačidlá, vďaka ktorým sa ručný mixér ľahko ovláda.

Veľmi jednoduché čistenie ručného mixéra BOSCH MS8CM6110

Jednoduchá údržba tyčového mixéra

Oceníte bezpečné pripojenie nadstavca pomocou počuteľného mechanizmu cvaknutia. Tyčový mixér BOSCH MS8CM6110 nie je priestorovo náročný. Mixovaciu nohu ľahko umyjete pod tečúcou vodou alebo vložíte do umývačky riadu.

Rozmery:
40,2 × 6,3 × 6,3 cm

Hmotnosť:
1,103 kg




Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 1
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Mixovacia nádoba

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 12
Kód:  BOSRM241
Produktové číslo:  MS8CM6110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08