Obnoviť stránku

Bosch KCE40AW40

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch KCE40AW40

Nádherná biela chladnička s výškou 200 cm a celkovým objemom 302 l. Ide o kombinovanú chladničku s mrazničkou v spodnej časti. Je extrémne úsporná, preto patrí do energetickej triedy A+++. Ponúka technológiu LowFrost a špeciálne zásuvky na mäso alebo na ovocie a zeleninu.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia LowFrost
  • Špeciálne zásuvky ChillerBox a CrisperBox
  • Výškovo ľahko polohovateľné poličky a dverové zásuvky
  • Viacúčelová polica FlexShelf
  • Superchladenie a supermrazenie
  • LED osvetlenie

Minimálna tvorba ľadu

Technológia LowFrost vám ušetrí veľa práce, pretože významným spôsobom znižuje tvorbu ľadu. Chladnička nevyžaduje také časté odmrazovanie a spotreba energie zostáva konštantná. A ak potrebujete chladničku odmraziť, prácu vám urýchli a zjednoduší ventilácia v dolnej časti. Vnútorný priestor rovnomerne osvetlí LED technológia, ktorá neoslňuje a spotrebuje menej energie ako konvenčné osvetlenie chladničiek. Navyše vydrží v priebehu celej životnosti spotrebiča.

Superchladenie a supermrazenie

Pri vkladaní veľkých nákupov do chladničky a mrazničky sa dovnútra dostáva teplý vzduch, ktorý ohrieva už uložené potraviny. Nové kúpené potraviny je navyše potrebné rýchlo schladiť. Preto dostala táto chladnička systém superchladenia, ktorý sa dočasne aktivuje stlačením tlačidla. Teplota sa zníži na 2 °C a potom sa asi po 6 hodinách automaticky prepne späť do normálu. Podobne funguje funkcia Supermrazenie v spodnej časti. Tieto technológie zamedzujú plytvaniu energie a pomáhajú udržať potraviny dlhšie čerstvé.

Uchovajte mäso dlhšie čerstvé

V chladiacej časti nájdete výškovo polohovateľné sklenené police a dverové priehradky. Sklenené police EasyLift môžete výškovo posunúť až o 6 cm bez toho, aby ste z nich museli vyberať veci. Dverové priehradky môžete posunúť až o 40 cm. Chladnička sa pýši aj špeciálnymi zásuvkami ChillerBox a CrisperBox. Chladiaci ChillerBox udržuje nižšiu teplotu ako vo zvyšku chladničky, vhodný je teda na mäso, ryby a ďalšie lahôdkové potraviny. Vhodný je aj na vychladenie nápojov. CrisperBox s regulovateľnou vlhkosťou je určený na zeleninu a ovocie, ktoré zostanú dlhšie čerstvé a chrumkavé.

BigBox na veľké kusy potravín

Mraziace boxy v spodnej časti pojmú 88 litrov potravín. Sú vyrobené z priehľadného plastu, takže budete mať vždy dobrý prehľad o uložených potravinách. Prostredný z nich, BigBox, je väčší ako zostávajúce dve zásuvky, aby ste do neho mohli uložiť napríklad aj veľké kusy mäsa.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 302 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 14 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 200 cm
Kód:  FAM001d2
Produktové číslo:  KCE40AW40
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06