Obnoviť stránku

Chladničky Bosch

Chlaďte like a Bosch

Chladnička Bosch udrží všetky potraviny dlhšie čerstvé

Vneste do svojej kuchyne niečo čerstvé: chladničku Bosch s najnovšou technológiou chladenia. Chváli sa veľkým úžitkovým objemom, obzvlášť u 70 cm širokých XXL modelov, prehľadným vnútorným usporiadaním a úsporou miesta aj energie. S funkciou NoFrost už nebudete musieť chladničku nikdy odmrazovať a vďaka technológiám VitaFresh a FreshSense zostanú vaše potraviny dlho plné vitamínov a minerálov. PerfectFit zase umožňuje postaviť chladničku aj úplne k stene. Chladnička Bosch sa adaptuje na váš životný štýl a stane sa verným spoločníkom. Chlaďte #LikeABosch.

Bosch NoFrost

Žiadna námraza a dokonalé chladenie

Vďaka funkcii NoFrost už nebudete musieť chladničku nikdy odmrazovať. NoFrost vám tak ušetrí čas a námahu. Systém MultiAirflow produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý dosahuje do všetkých úrovní chladničky aj mrazničky. Postará sa o minimálne kolísanie teploty a dlhšie trvajúcu chuť a arómu potravín.

Potraviny vydržia dlhšie čerstvé, ak sú v tej správnej chladničke

Priehradky VitaFresh zaručia ideálne skladovanie vašich potravín, či už ideálnu teplotu pre mäso a ryby, alebo optimálnu vlhkosť pre ovocie a zeleninu. Navyše senzory FreshSense neustále monitorujú okolitú teplotu a riadia teplotu v chladničke a mrazničke. Výsledkom je konštantná teplota vo vnútri chladničky nezávisle na okolitej teplote. Zdravý životný štýl nemusí byť zložitý!

Bosch VitaFresh
SuperChladenie a SuperMrazenie

Rýchle dosiahnutie ideálnej teploty

Aktiváciou funkcie SuperChladenie/SuperMrazenie dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu, alebo zmrazeniu potravín, ktoré boli práve zakúpené. Zároveň táto funkcia zabráni ohrievaniu potravín, ktoré už v chladničke a v mrazničke sú. To znamená dlhšiu trvanlivosť.

Spresniť parametre
86 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09