Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BOSCH GWS 18V-10 C

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH GWS 18V-10 C

Uhlová brúska BOSCH GWS 18V-10 C patrí medzi všestranné náradie na pohodlné rezanie a brúsenie celého radu materiálov. Ak potrebujete pracovať vo veľmi obmedzenom priestore, akumulátorová flexa je jediným správnym riešením. Flexa pracuje s kotúčom v priemere 115 mm, preto sa táto brúska používa skôr na jednoduchšie a drobnejšie práce. S pomocou uhlovej brúsky 115 mm efektívne rozdelíte a obrúsite veľmi tenké profily, ako sú drevo či kov, ale aj kameň. Poháňa ju akumulátor, ktorý je zaobalený vo veľmi odolnej konštrukcii. Uhlová brúska je pomerne kompaktná, váži len 3 g, čo vám ešte viac odľahčí ruky a uľahčí manipuláciu.

Rozhodujúce vlastnosti BOSCH GWS 18V-10 C

  • Brúsi kotúčmi s priemerom 115 mm
  • Ľahšia konštrukcia pri hmotnosti 3 g
  • Nemusíte nosiť predlžovačku, ide na akumulátor

Čo obsahuje balenie uhlovej brúsky BOSCH GWS 18V-10 C

V balení samostatná uhlová brúska bez kotúča. Odletujúci materiál alebo iskry zachytí ochranný kryt. Súčasťou balenia je pochopiteľne akumulátor aj nabíjačka.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 0 kg

Súčasťou balenia

Súčasť balenia Akumulátor, Nabíjačka, Ochranný kryt

Napájanie

Napájanie Aku

Priemer kotúča

Priemer kotúča 115 mm

Max. otáčky

Max. otáčky 9 000 ot./min

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Antivibračná rukoväť
Kód:  BOC07040
Produktové číslo:  0.601.9G3.10A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14