Obnoviť stránku

BlueTouch

BlueTouch

BLUETOUCH: To najlepšie nielen na jazdu po meste

Spoločnosť BlueTouch, ktorá pôsobí na slovenskom trhu už osem rokov, sa špecializuje na výrobu elektrických kolobežiek s vysokým štandardom kvality a odolnosti. Z ponuky značky si vyberiete to najlepšie, či už hľadáte lacný a kompaktný model do mesta alebo výkonný stroj do terénu. Silnou stránkou elektrokolobežiek BlueTouch je výborná skladnosť a nízka hmotnosť pri modeloch do mesta alebo vysokokapacitné batérie pre terénne modely, ktorá na jedno nabitie ponúknu dojazd až šesťdesiat kilometrov.

BlueTouch elektrokolobežka

Revolučné približovadlá
e-kolobežky BlueTouch

Elektrokolobežky BlueTouch vám prinesú nový pohľad na mestskú dopravu. Vďaka svojmu elektromotoru a veľkokapacitnej batérii dokážu prejsť až 60 km. Veľkým plusom je to, že na elektrokolobežku nepotrebujete vodičský preukaz. Samozrejmosťou pre spoločnosť BlueTouch sú aj starostlivé kontroly kvality, spoľahlivosti a vývoj inovatívnych funkcií, napríklad rýchleho zloženia kolobežky do 2 sekúnd.

Ktorá elektrokolobežka BlueTouch bude tá pravá?

BlueTouch ponúka kolobežky na každú príležitosť. Vyberte si napríklad model BTX250 na ladnú jazdu mestom vďaka odpruženému zadnému kolesu, ktorá je vybavená aj tempomatom. Na dlhšie výlety aj mimo mesta sú tu stroje BT350 a BT500 s pevnou konštrukciou a vysokým dojazdom. A najviac ponúkne vlajková loď, elektrokolobežka BlueTouch BT800. Okrem najdlhšieho dojazdu a najvyššej maximálnej rýchlosti dostanete aj kvalitné odpruženie kolies, tempomat a podsvietený displej s intuitívnym ovládaním.

Elektrokolobežka BlueTouch BT800
BlueTouch príslušenstvo

Vyberte si k e-kolobežkám BlueTouch aj príslušenstvo

K vašej elektrokolobežke BlueTouch vám výrobca poskytne aj rad žiadaného príslušenstva. Vybavte sa napríklad univerzálnym a spoľahlivým držiakom na váš smart telefón, odolným poťahom, vďaka ktorému vám elektrokolobežka nezmokne, kompaktným batohom na riadidlá na prevoz všetkého potrebného, pevnou taškou na pohodlné prenášanie kolobežky, alebo štýlovou prilbou s LED podsvietením.

Spresniť parametre
2 položky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19