Obnoviť stránku

Blackview TAB LTE G15 Pro

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blackview TAB LTE G15 Pro

Tablet IGET Blackview TAB LTE G15 Pro sa chopí role pomocníka, ktorý sa ľahko zmestí do ruky alebo do menšej tašky vďaka svojim kompaktným rozmerom. Umožní vám sledovať udalosti na internete, nahrávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať množstvo praktických aplikácií alebo hrať hry. Tablet je vybavený 10,51" displejom, ktorý možno využiť na pracovné alebo študijné účely. Fanúšikovia hier a filmov tu nájdu aj to svoje. O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor Unisoc T606. Operačná pamäť disponuje kapacitou 8 GB. Potrebné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 8280 mAh. Iste vás zaujme svojou konektorovou výbavou USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Kľúčové prednosti tabletu Blackview TAB LTE G15 Pro

  • Užite si multimediálny obsah s tabletom iGET
  • O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť ponúka kapacitu 8 GB
  • Tablet disponuje 10,51" displejom
  • Poteší vás konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu dosahuje 13 Mpx
  • Tabletu iGET dodáva šťavu batéria s kapacitou 8280 mAh
  • Disponuje možnosťou drôtového nabíjania s maximálnym výkonom 18 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či náročnej grafickej aplikácie je v tablete zabudovaný grafický čip ARM Mali-G57
  • Na rozšírenie vnútornej pamäte možno použiť pamäťovú kartu typu SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará WiFi, Bluetooth, GPS a GSM
  • Tablet je pripravený na Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu
  • Prístup k internetu, odosielanie aj prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám sprostredkujú rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
  • Komunikuje pomocou VoLTE/GSM
  • Tablet umožňuje použitie funkcie OTG
  • Možno ho pripojiť k televíznej obrazovke

Fotografujte kedykoľvek a kdekoľvek

Súčasťou výbavy na fotenie v tablete je 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx predný fotoaparát. S tabletom iGET budete tvoriť videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prináša značné výhody prisvetľovacia dióda. Táto funkcia je výhodná predovšetkým pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Aj clonové číslo ovplyvňuje expozíciu fotografie. Tablet iGET je vybavený f/2,2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Dá vám možnosť dosiahnuť plytšiu hĺbku ostrosti, tým možno zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Iste oceníte dostatočné rozlíšenie fotografií 720p (HD) 30fps.

Batéria tabletu vás nezradí

Tabletu iGET obstaráva energiu batéria s kapacitou 8280 mAh. Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W. Na účely, ako práca s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií, je v tablete integrovaný grafický čip ARM Mali-G57, ktorý má potrebný výkon na zvládnutie multimediálneho obsahu.

Tablet iGET má solídnu pamäť

Základné funkcie a operácie tabletu iGET zaisťuje operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je preslávený svojou otvorenosťou a bohatým výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu ponúka kapacitu 8 GB, ktorá umožňuje hrať aj 3D hry a obsluhovať virtuálnu realitu. Pokiaľ budete mať predsa len pocit, že je pamäť tabletu nedostatočná, môžete ju zväčšiť prostredníctvom pamäťovej karty typu SDXC s maximálnou veľkosťou 1024 GB.

Tablet iGET ponúka rozmanité komunikačné možnosti

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne WiFi, Bluetooth, GPS a GSM. Vďaka WiFi na svojom tablete môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. Vďaka Bluetooth technológii môžete ľahko prepojiť svoj tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez použitia kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na stanovenie polohy zariadenia. Táto technologická vychytávka dáva tabletom schopnosť získať presnú geografickú polohu, čo sa následne využíva v mnohých aplikáciách, ako je napríklad navigácia, mapovanie, zaznamenanie trás a mnoho ďalších. 3,5 mm Jack vám poskytne možnosť počúvať hudbu zo slúchadiel. Tablet je nachystaný pre hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám zaistia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, streamovanie obsahu alebo spojenie cez videohovory úplne bezproblémové a rýchle. S tabletom môžete uskutočňovať hovory cez internet, čo je spôsob komunikácie, kedy sa hovory nevykonávajú cez klasické telefónne siete, ale pomocou internetového spojenia. Na tento účel používa technológiu VoLTE/GSM.

Funkcie, ktoré sa hodia

Žite naplno s tabletom iGET. Tablet disponuje podporou funkcie OTG, čo znamená, že k nemu možno pripojiť ďalšie periférie, napríklad myš, klávesnicu alebo USB disky. Prepojte obraz tabletu s televíznou obrazovkou a sledujte filmy alebo vaše výtvory na veľkom monitore. K dispozícii budete mať užitočný senzor, ako je g-senzor na interakciu s okolitým svetom. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Dokáže rozpoznať, či nehybne leží, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), nabíjací kábel, obal a fólia na displej

Rozmery:

161 × 246 × 7,3 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

520 g

Kód:  IG2116ax
Produktové číslo:  IG2116ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08