Obnoviť stránku

Blackview TAB G8 WiFi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blackview TAB G8 WiFi

Tablet IGET Blackview TAB G8 WiFi sa stane pomocníkom a pomôže vám hravo zvládnuť rôzne úlohy. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať množstvo praktických aplikácií alebo hrať hry. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý možno využiť na pracovné alebo študijné účely. Zaujme aj nadšencov do hier a milovníkov filmov. Všetky operácie a funkcie riadi 4-jadrový procesor Rockchip RK3566. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 4 GB. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 6580 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Zásadné vlastnosti tabletu Blackview TAB G8 WiFi

  • Spoznajte zábavu s tabletom iGET
  • Na hladké fungovanie systému dbá 4-jadrový procesor
  • Operačná pamäť ponúka kapacitu 4 GB
  • Tablet disponuje 10,1" displejom
  • Príde vám vhod konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 13 Mpx
  • Tabletu iGET poskytuje energiu batéria s kapacitou 6580 mAh
  • Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W
  • Na uľahčenie práce s grafikou, hranie hier či používania náročných grafických aplikácií je v tablete grafický čip ARM Mali-G52
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaistí WiFi a Bluetooth
  • Tablet umožňuje použitie funkcie OTG
  • Má schopnosť prenášať obraz na televíznu obrazovku

Snímajte fotografie na každom kroku

Výbava na fotenie v tablete obsahuje 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx predný fotoaparát. S tabletom iGET budete mať možnosť natočiť videá v maximálnom rozlíšení 720 × 480. Pomocná prisvetľovacia dióda je užitočná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je výhodná predovšetkým pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Clonové číslo má vplyv na celkovú expozíciu fotografie. Tablet iGET disponuje f/2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Ponúkne vám plytšiu hĺbku ostrosti, ktorá je vhodná na zaostrenie objektu a rozostrenie pozadia. Môžete očakávať dostatočné rozlíšenie fotografií 320 × 240 (QVGA).

Batéria tabletu má slušnú výdrž

Tabletu iGET poskytuje energiu batéria s kapacitou 6580 mAh. Disponuje možnosťou drôtového nabíjania s maximálnym výkonom 15 W. Prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií zlepšuje grafický čip ARM Mali-G52, ktorý je vybavený dostatočným výkonom na požadovaný multimediálny obsah.

Tablet iGET vám poskytne potrebnú pamäť

Základné funkcie a operácie tabletu iGET riadi operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je povestný svojou otvorenosťou a rozsiahlym výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou kapacitou 4 GB, ktorá umožní hrať hry a zároveň pracovať s niekoľkými aplikáciami súčasne. Pokiaľ vám pamäť tabletu napriek tomu nebude vyhovovať, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu SDXC vo veľkosti až 1024 GB.

Tablet iGET ponúka rozmanité komunikačné možnosti

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne WiFi a Bluetooth. Vďaka WiFi na svojom tablete môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. Vďaka Bluetooth technológii môžete ľahko prepojiť svoj tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. Na počúvanie hudby zo slúchadiel slúži 3,5 mm Jack konektor.

Pridané funkcie zlepšia používateľský zážitok

Vychutnávajte si život naplno s tabletom iGET. Na tablete je k dispozícii funkcia OTG, čo znamená, že k nemu možno pripojiť ďalšie periférie, napríklad myš, klávesnicu alebo USB disky. Prepojte tablet s televízorom a nechajte sa vtiahnuť do filmu na veľkom monitore. Hodiť sa bude praktický senzor, konkrétne g-senzor na interakciu s okolitým svetom. G-senzor vie detegovať pohyb tabletu v priestore. Dokáže identifikovať, či je v pokoji, pohupuje sa alebo sa nachádza vo vrecku osoby, ktorá kráča.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom) a nabíjací kábel

Rozmery:

164 × 246 × 9,9 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

520 g

Kód:  IG2113ax
Produktové číslo:  IG2113ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17