Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Blackview TAB G8 Kids

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blackview TAB G8 Kids

Tablet IGET Blackview TAB G8 Kids sa chopí role parťáka, s ktorým je možné s ľahkosťou zvládnuť niekoľko činností. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať mnoho užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Tablet je vybavený 10,1" displejom, ktorý sa hodí na pracovné alebo študijné účely. Zaujme aj nadšencov do hier a milovníkov filmov. Všetky operácie a funkcie ovláda 4-jadrový procesor Rockchip RK3566. Operačná pamäť má kapacitu 4 GB. Dostatočné množstvo energie zaisťuje batéria s kapacitou 6580 mAh. Iste vás poteší jeho konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Kľúčové prednosti tabletu Blackview TAB G8 Kids

  • Nechajte sa unášať audiovizuálnym obsahom tabletu iGET
  • Na hladké fungovanie systému dbá 4-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte dosahuje 4 GB
  • Tablet je osadený 10,1" displejom
  • Bude sa hodiť konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa môže pochváliť rozlíšením 13 Mpx
  • Tabletu iGET dodáva energiu batéria s kapacitou 6580 mAh
  • Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií je v tablete zabudovaný grafický čip ARM Mali-G52
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť použitím pamäťovej karty typu SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará WiFi a Bluetooth
  • Na tablete je dostupná funkcia OTG
  • Umožňuje prenášať obraz na televíznu obrazovku

Vytvárajte snímky kdekoľvek a kedykoľvek

Výbava na fotenie v tablete zahŕňa 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx selfie fotoaparát. S tabletom iGET natočíte videá v maximálnom rozlíšení 720 × 480. Prisvetľovacia dióda zvyšuje kvalitu fotografií alebo videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je vhodná hlavne pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Aj clonové číslo ovplyvňuje expozíciu fotografie. Tablet iGET disponuje f/2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Poskytuje plytšiu hĺbku ostrosti, vďaka čomu je možné zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Môžete sa spoľahnúť na dostatočné rozlíšenie fotografií 320 × 240 (QVGA).

Spoľahlivý výkon batérie tabletu

Tabletu iGET dodáva energiu batéria s kapacitou 6580 mAh. Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií má vstavaný grafický čip ARM Mali-G52, ktorý disponuje dostatočným výkonom na zvládnutie multimediálneho obsahu.

Tablet iGET sa môže pochváliť slušnou pamäťou

Funkcie a operácie tabletu iGET zaisťuje operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je známy svojou otvorenosťou a širokým spektrom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou kapacitou 4 GB, vďaka ktorej môžete hrať hry a obsluhovať niekoľko aplikácií naraz. Pokiaľ vám pamäť tabletu napriek tomu príde nedostatočná, možno ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu SDXC s maximálnou veľkosťou 1024 GB.

Tablet iGET disponuje širokou škálou komunikačných možností

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi a Bluetooth. Tablet s funkciou WiFi vám umožní pripojiť sa k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo znamená rýchly prístup na internet kdekoľvek s dostupným signálom. Bluetooth technológia umožňuje bezdrôtové spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo zlepší komunikáciu a umožní zdieľanie dát aj bez použitia kábla. Na počúvanie hudby zo slúchadiel slúži 3,5 mm Jack konektor.

Vždy potešia pridané funkcie

Užite si každý deň na plné dúšky s tabletom iGET. Tablet disponuje podporou funkcie OTG, ktorá dovoľuje pripojiť k zariadeniu iné periférie, ako napríklad myš a klávesnicu. Zobrazte obsah tabletu na televíznej obrazovke a kochajte sa filmami alebo svojimi kreatívnymi prácami na veľkom monitore. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je g-senzor, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. G-senzor deteguje pohyb tabletu v priestore. Vie identifikovať, či je v pokoji, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), nabíjací kábel, obal a fólia na displej

Rozmery:

164 × 246 × 9,9 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

520 g

Kód:  IG2114ax
Produktové číslo:  IG2114ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13