Obnoviť stránku

Blackview TAB G11 WiFi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blackview TAB G11 WiFi

Tablet IGET Blackview TAB G11 WiFi bude vaším verným spoločníkom, ktorého vďaka kompaktným rozmerom prenesiete v rukách alebo napríklad v menšej taške. Dovolí vám sledovať dianie online, vytvárať videá a fotografovať, ale tiež využívať množstvo praktických aplikácií alebo hrať hry. Tablet je osadený 10,36" displejom, ktorý je použiteľný na pracovné a študijné účely. Fanúšikovia hier a filmov tu nájdu aj to svoje. O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor Unisoc Tiger T618. Kapacita operačnej pamäte je 8 GB. Batéria má dostatočnú kapacitu 8380 mAh. Vaše sympatie si určite získa jeho konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Zásadné prednosti tabletu Blackview TAB G11 WiFi

  • Užite si multimediálny obsah s tabletom iGET
  • Na hladké fungovanie systému dbá 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje kapacitu 8 GB
  • Tablet je vybavený 10,36" displejom
  • Nepochybne oceníte konektorovú výbavu USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 16 Mpx
  • Tabletu iGET dodáva energiu batéria s kapacitou 8380 mAh
  • Má k dispozícii drôtové nabíjanie s maximálnym výkonom 18 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií v tablete slúži grafický čip Mali-G72 MP3
  • Internú pamäť môžete rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní WiFi a Bluetooth
  • Na tablete je dostupná funkcia OTG
  • Má schopnosť prenášať obraz na televíznu obrazovku

Zachytávajte krásne momenty na cestách

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 16Mpx zadný fotoaparát a 16Mpx selfie fotoaparát. S tabletom iGET vykúzlite videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok poskytuje výhodu pomocná prisvetľovacia dióda. Táto funkcia je obzvlášť prospešná pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Expozícia fotografie závisí aj od clonového čísla. Tablet iGET je vybavený f/2,8-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Poskytuje plytšiu hĺbku ostrosti, čo umožňuje zaostriť na objekt a rozostriť pozadie. Budete potešení dostatočným rozlíšením fotografií 720p (HD) 30fps.

Výkon batérie tabletu, ktorý nesklame

Tabletu iGET dodáva šťavu batéria s kapacitou 8380 mAh. Má k dispozícii drôtové nabíjanie s maximálnym výkonom 18 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či náročné grafické aplikácie je v tablete zabudovaný grafický čip Mali-G72 MP3, ktorý je vybavený dostatočným výkonom na spracovanie požadovaného multimediálneho obsahu.

Tablet iGET vám ponúkne dostatok pamäte

Primárne funkcie a operácie tabletu iGET má na starosti operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu ponúka kapacitu 8 GB, ktorá je vhodná pre 3D hry a virtuálnu realitu. Ak aj tak budete potrebovať viac pamäte v tablete, dá sa zväčšiť pomocou pamäťovej karty typu SDXC až do veľkosti 1024 GB.

Tablet iGET ponúka viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi a Bluetooth. S funkciou WiFi na svojom tablete môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Bluetooth technológia poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, čo zlepší komunikáciu a umožní zdieľanie dát aj bez použitia kábla. Hudbu môžete počúvať zo slúchadiel pomocou 3,5 mm Jacku.

Pridané funkcie zlepšia používateľský zážitok

Prežite každý deň na plný plyn s tabletom iGET. Tablet disponuje podporou funkcie OTG, čo dovoľuje pripojenie ďalších periférií vrátane myši alebo klávesnice. Zdieľajte obraz z tabletu na televíznom displeji a pozerajte sa na filmy alebo svoje výtvory na veľkom monitore. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je svetelný senzor a g-senzor, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Svetelný senzor sníma úroveň okolitého osvetlenia a prispôsobuje jas a kontrast displeja. To zaistí optimálnu čitateľnosť a súčasne ušetrí energiu batérie znížením jasu v temnejšom prostredí. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Presne určí, či nehybne leží, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

svetelný senzor a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), nabíjací kábel, obal a stylus

Rozmery:

156 × 247 × 7,6 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

450 g

Kód:  IG2115ax
Produktové číslo:  IG2115ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06