Obnoviť stránku

Black&Decker ADV1210

4,1 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Black&Decker ADV1210

Udržiavať čistotu auta by sa nemalo len zvonku, ale rovnakú pozornosť si zaslúži aj interiér vášho vozidla. Práve v tom vám pomôže praktický ručný vysávač od firmy Black&Decker, ktorý je svojou kompaktnou konštrukciou a možnosťou napájania priamo z 12 V zástrčky priamo predurčený pre dokonalé vysatie všetkých nečistôt z vnútra vozidla. I keď budete na cestách, môžete tak vaše vozidlo udržiavať stále čisté.


Pohodlne aj na cestách


Napájací adaptér možno pripojiť do 12 V zástrčky priamo vo vozidle. Doba prevádzky je 30 minút (z dôvodu ochrany autobatérie).


Ľahké čistenie


Nádoba, kde všetky nečistoty skončia, má objem 940 ml a je priehľadná, takže vždy včas uvidíte, kedy je potrebné ju vysypať. To vykonáte jednoducho, stlačením jediného tlačidla.



Jednoduchá manipulácia


Pre čo najpohodlnejšie vysávanie boli rozmery aj hmotnosť celého vysávača stlačené na minimum. V ruke tak nebudete držať zariadenie ťažšie ako 1 kg, vďaka čomu bude manipulácia s ním naozaj jednoduchá.

Špina bez šance


Aby ste z auta odstránili naozaj všetky nečistoty aj z horšie prístupných miest, nájdete v balení praktický štrbinový nástavec a pre dôkladné vysatie sedačiek a čalúnenia poslúži špeciálna kefa. Všetko je navyše uchované priamo v tele vysávača.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Doba chodu 29,41 min

Typ vysávača

Typ vysávača Ručný, Autovysávač

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra Mikrofilter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13,9 cm
Výška 20,4 cm
Hĺbka 38 cm
Hmotnosť 0,8 kg
Kód:  BOD010a
Produktové číslo:  ADV1210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09