Obnoviť stránku

Bissell

Vysavače BISSELL

BISSELL: Prístroje pre perfektne čistú domácnosť

Americká rodinná spoločnosť BISSELL je už po celých päť generácií svetovou špičkou v starostlivosti o podlahy. Dlhodobé odhodlanie skúmať, poznávať životný štýl a upratovacie návyky zákazníkov umožňuje firme prichádzať na trh so stále novými inováciami a revolučnými technológiami. Prakticky navrhnuté produkty BISSELL vám poslúžia k jednoduchému a rýchlemu upratovaniu celej domácnosti. Nezáleží na tom, či zháňate multifunkčný, tyčový, bezdrôtový, bezvreckový či ručný vysávač, elektrický mop alebo snáď parný čistič, zo širokej ponuky produktov BISSELL si každý vyberie pomocníka podľa vlastných predstáv.

Multifunkčný vysávač BISSELL

Multifunkčný vysávač BISSELL vám uľahčí prácu

Zabudnite na metlu, handra aj vedro. Multifunkčný vysávač BISSELL zvláda nielen vysávanie, ale aj vytieranie a sušenie podláh. Ponúkne úplne komplexné upratovanie a odstráni viditeľné aj mikroskopické nečistoty v celej vašej domácnosti. Multifunkčný BISSELL vysávač umožní ľahké dávkovanie vody na podlahu alebo napríklad intuitívne prepínanie medzi režimami na jednotlivé typy povrchov. Môžete ho využiť na pravidelné upratovanie tvrdých podláh aj kobercov. A pokiaľ máte doma maznáčika, kúpte si model BISSELL CrossWave Pet Pro špeciálne prispôsobený na upratovanie po zvieratách.

Tyčový a ručný vysávač BISSELL s vysokým výkonom

Tyčový vysávač BISSELL s ľahkou konštrukciou a vysokým sacím výkonom je cestou k dôkladnému, a pritom jednoduchému a rýchlemu upratovaniu. K dispozícii sú modely napájané káblom aj bezdrôtové varianty. Šetrite miestom vo vašej domácnosti a zvoľte si niektorý z výkonných tyčových vysávačov BISSELL ICON s odnímateľnou ručnou jednotkou a množstvom adaptérov na detailné upratovanie. V ponuke nájdete aj varianty „Pet“ na jednoduché upratovanie po zvieracích miláčikoch.

Tyčový vysávač BISSELL
Vysávač BISSELL na mokré čistenie

Multifunkčný BISSELL vysávač na mokré čistenie

Trávite hodiny vytieraním podláh a čistením kobercov? Spoľahnite sa multifunkčný BISSELL vysávač, ktorý podlahu vysaje, vytrie a nakoniec aj vysuší a vy si tak budete môcť užiť viac času s rodinnou alebo priateľmi. Pokiaľ hľadáte prístroj len na vytieranie, vedľa nesiahnete s našimi elektrickými mopmi. S čistením kobercov potom behom chvíle zatočíte vďaka čističom kobercov BISSELL, ktoré ničia aj odolné nečistoty pomocou rotačných kief.

Bezvreckový BISSELL vysávač na každú príležitosť

Či už hľadáte prístroj na bežné či detailné upratovanie, údržbu interiéru automobilu alebo vysatie poriadne zanesenej pracovnej dosky vo vašej dielni, bezvreckový BISSELL vysávač je ideálnym riešením. Nemusíte do neho neustále dokupovať nové vrecká, nečistoty totiž nasáva do zbernej nádoby, ktorú stačí čas od času vyprázdniť. A nemusíte sa vôbec báť, že u vás doma akurát rozvíri prach, ten bezpečne zachytí jeho kvalitný prachový filter.

Bezsáčkový vysavač BISSELL
Spresniť parametre
45 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03