Obnoviť stránku

Bissell SpinWave

5 4 hodnotení

Bissell SpinWave


Predstavujeme vám BISSELL® SpinWave ™ – šetrný na umývanie drevených podláh

S elektrickým mopom Bissell SpinWave, ktorý pracuje až s 240 otáčkami za minútu, upracete váš byt naozaj ľahko a precízne. Na prevoňanie domácnosti môžete samozrejme ľahko pridať váš obľúbený čistiaci prostriedok. Elektrický mop disponuje dvomi rotačnými podložkami a dvoma pármi mäkkých a hrubých návlekov, ktoré jednoducho vyperiete v práčke. S hrubými návlekmi sa ľahko zbavíte aj zašlých a lepiacich sa škvŕn. BISSELL® SpinWave™ je pri čistení šetrný k tvrdým podlahám, ako sú dlaždice, linoleum, vinyl a morené drevené podlahy. Elektrický mop BISSELL® SpinWave™ má rýchlo sa točiace vankúšiky mopu, ktoré odstraňujú nečistoty bez toho, aby ovplyvnil krásu a životnosť morených drevených, keramických alebo kamenných podláh. Dotykovými ovládacími prvkami môžete na podlahu uvoľniť také presné množstvo vody, koľko práve potrebujete.

Bissell SpinWave


Začalo sa to jednoducho v Grand Rapids v štáte Michigan v USA v roku 1876. Od tej doby sme sa zamerali na jedinú vec – starostlivosť o podlahu. Našou prioritou je navrhovať inovatívne spotrebiče, ktoré sa pri upratovaní ľahko používajú a sú vhodné na škvrny a nečistoty všetkých tvarov a veľkostí. Svoj život si tak môžete vychutnávať naplno!


BISSELL® SpinWave™ je vhodný aj na drevené podlahy

BISSELL® SpinWave™ si ľahko poradí s nečistotami a zároveň je ohľaduplný k podlahám. Môžete ho využiť aj na morené tvrdé podlahy. Mop BISSELL® SpinWave™ obsahuje súpravu mäkkých návlekov na mop na jemné čistenie tvrdých a drevených podláh.

Dávkovanie jednoduchým stlačením tlačidla

Elektrický mop BISSELL® SpinWave™ vám umožňuje dávkovať na podlahy ideálne množstvo vody a čistiaceho prípravku. To všetko iba stlačením tlačidla.

Ľahko naplniteľná nádoba

Jednoducho naplňte nádržku parného čističa BISSELL® SpinWave™ vodou a čistiacim prípravkom a potom sa už môžete pohodlne pustiť do umývania.

Opakovane použiteľné podložky

Obmedzte jednorazový odpad použitím návlekov na mop SpinWave, ktoré môžete vyprať. Vyberte si hrubé návleky na odolné nečistoty alebo jemné návleky na každodenné upratovanie.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Vlastnosti

Materiál trubice Kov, Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1, Parný

Výbava a príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu

Hlučnosť

Hlučnosť 62 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 41 cm
Výška 114,3 cm
Hĺbka 20 cm
Hmotnosť 4,31 kg

Farba

Farba Čierna, Modrá, Strieborná
Kód:  BIS113g
Produktové číslo:  20522

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03