Obnoviť stránku

Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bissell Lift Off Steam Mop 23K5N

Parný mop Bissell 23K5N 2v1 Lift Off Steam Mop je ideálny na čistenie, dezinfekciu, odstraňovanie mastnoty a iných nečistôt. Môžete ho používať ako klasický mop alebo ako ručný parný čistič. Rôzne čistiace nástavce využijete pri rôznorodých prácach v domácnosti, napríklad pri čistení drezu, okien, pracovnej dosky, škár a ďalších. Hravo si poradí s najrôznejšími tvrdými povrchmi - či už sú to laminátové, drevené podlahy, mramor, PVC krytiny, alebo dlažba. S týmto parným mopom bude váš domov dokonalo čistý bez použitia chemikálií.

Vysoký tlak pary ničí baktérie, čo zaisťuje maximálnu dezinfekciu a intenzívne čistenie. Parný mop Bissell má voliteľnú silu pary, čo umožňuje správnu voľbu tlaku na jemné podlahy, každodenné čistenie alebo odolnú špinu. Čistič je dodávaný s dvoma návlekmi - jemný a hrubý s technológiou Microban, ktorá zabraňuje množeniu baktérií a zápachu návleku. Návleky je možné opakovane prať.

Parametre a špecifikácie:

Maximálny príkon:
1375 - 1500 W
Nastaviteľné ovládanie sily a tlaku pary

Kapacita nádoby:
0,51 l

Doba predohrevu:
30 s

Dĺžka kábla:
8,5 m

Hmotnosť:
4,3 kg

 

Dodávané príslušenstvo:
2x Microban návlek na mop z mikrovlákna
Vodný filter
2x menšia kefa s rôznymi farbami - na rôzne použitie
1x kefa  na škáry
Čistiaca násada na rovné plochy
Okenná stierka

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádoby 0,5 l
Kód:  BIS110a
Produktové číslo:  23K5N

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17