Obnoviť stránku

Bissell CrossWave

4,4 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bissell CrossWave


Rozliata káva na podlahe, zašpinený koberec či otravné chlpy z vášho štvornohého miláčika? S tým všetkým si bez problémov poradí špičkový multifunkčný vysávač Bissel CrossWave. Vďaka systému dvoch nádob udrží čistú a špinavú vodu pekne oddelene a nebude mu prekážkou ani prechádzanie z tvrdých podláh na koberce. V jedinom kroku ich zvládne vysať, umyť a dokonca aj osušiť. Vyskúšajte trošku iný typ upratovania, než na ktorý ste zvyknutí!



Hlavné prednosti vysávača Bissell CrossWave

  • Špičkový vysávač 3 v 1
  • Systém dvoch nádob na vodu a nečistoty
  • Vysáva, umýva a suší podlahu v jedinom kroku
  • Otočná hlava a LED osvetlenie
  • Vyberateľná kefa

Čistite ľahko a rýchlo

Bissell CrossWave sa stane vaším neoceniteľným pomocníkom pri čistení podláh, pretože v jedinom kroku podlahu vysajete, umyjete a zároveň aj vysušíte. Skvelý valec s kefou odstráni aj odolnejšie škvrny a neumožňuje, aby sa špinavá voda z nádržky dostala späť na teraz čistý povrch – či už ide o tvrdé podlahy alebo koberce.


Veľmi účinný pomocník

Čistenie všetkých typov podláh a kobercov bude hračkou, vďaka silnému 560 W motoru. Bissell CrossWave sa postará o dôkladné upratovanie aj tých najmenších čiastočiek. V spojení s jeho jedinečnou ergonómiou, flexibilitou a úchvatným dizajnom, za čo tiež získal prestížne ocenenie Red Dot Award 2017, si tak určite získa vašu priazeň.



Jednoduchá manipulácia

Vysávač Bissell CrossWave vyniká svojou kompaktnosťou a jednoduchou manipuláciou. Pomocou dotykového ovládania si zvolíte, ktorý typ podlahy hodláte teraz vysávať – ??na výber sú dve možnosti, a to tvrdé podlahy a koberce. Vďaka dostačujúcej dĺžke kábla 7,5 m a hlave otočnej až o 60°, ktorá sa tak ľahko pohybuje v okolí nábytku a tiež pod ním, bude upratovanie vašej domácnosti bezproblémové a rýchle. Zároveň Bissell CrossWave disponuje sympaticky nízkou hmotnosťou – len 5,2 kg, teda vysávanie s ním nie je únavné.


Doplňujúce informácie:

Nádoba na čistú vodu:
0,82 l
Nádoba na nečistoty:
0,62 l

Dĺžka napájacieho kábla:
7,5 m
Hmotnosť:
5,2 kg

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Kefy Rotačná

Príkon

Príkon 560 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 5,2 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  BISVY003
Produktové číslo:  17132
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02