Obnoviť stránku

Bissell CrossWave Cordless Max 2765N

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
489,90 €

Bissell CrossWave Cordless Max 2765N


Predstavujeme BISSELL® CrossWave® Cordless Max –bezdrôtovo vysáva, vytiera a pomáha sušiť podlahy v jedinom kroku

BISSELL® CrossWave® Cordless Max je bezdrôtový multifunkčný čistiaci vysávač 3-v-1, ktorý v jednom kroku vysáva, vytiera a pomáha sušiť podlahy. Výkonná 36 V Li-Ion batéria poskytne až 30 minút prevádzky na upratovanie tvrdých podláh ako sú: dlažby, drevené podlahy, koberce, laminátové podlahy, linoleum a ďalšie. Multifunkčnéčistiace zariadenie CrossWave je vybavené systémom oddelených nádrží – na čistú a špinavú vodu. Vždy tak budete vytierať svoju podlahu iba čistou vodou. Vysávač je zároveň vybavený rýchlym a jednoduchým samočistiacim režimom, ktorý vyvoláte jednoduchým stlačením tlačidla. V dokovacej základni zariadenie nabijete, vyčistíte azároveň ho tu aj uschováte. Bezdrôtové upratovanie nebolo nikdy také jednoduché ako s Bissell CrossWave Cordless Max 2765N.

tyčový vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N

Začalo to jednoducho v Grand Rapids v štáte Michigan v USA v roku 1876. Od tej doby sme sa zamerali na jedinú vec – starostlivosť o podlahu. Našou prioritou je navrhovať inovatívne spotrebiče, ktoré sa pri upratovaní ľahko používajú a sú vhodné na škvrny a nečistoty všetkých tvarov a veľkostí. Svoj život si tak môžete užívať naplno!


Vysáva a utiera naraz

Tyčový batériový  vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N zvládne vysávať a vytierať naraz. Vysávač si skvele poradí so suchými, ale aj mokrými nečistotami.

Vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N ideálny pre všetky druhy podláh

Tyčový akumulátorový vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N môžete využiť na všetky druhy podláh vrátane podláh drevených, laminátových, linolea, gumových a dlaždíc. Perfektnú službu urobí tiež pri upratovaní kobercov.

Špeciálny systém dvoch nádob vysávača Bissell

Krásne čisté a svieže podlahy vám zaistí tyčový batériový vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N. Na povrch sa dostane len čistá voda, ktorá je spolu s čistiacim roztokom v jednej nádobe. Do druhej nádoby odteká špinavá voda.

Samočistenie na jednoduchú údržbu

Súčasťou tyčového vysávača Bissell CrossWave Cordless Max 2765N je tiež praktická funkcia samočistena, ktorá odstráni z kefy a trysiek prebytočné nečistoty. Dokonca zvládne zachytiť vlasy a chlpy vašich domácich maznáčikov.


Tyčový vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N má vylepšený dosah

Tyčový vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N sa pýši vylepšeným dosahom až o 60 %*. Perfektne zvládne upratovanie pozdĺž líšt, hrán nábytku a v rohoch.

*v porovnaní s CrossWave Cordless & CrossWave Pet Pro

Bezdrôtová prevádzka vysávača Bissell

Vďaka bezdrôtovej prevádzke sa nemusíte starať o prekážajúci kábel. Tyčový akumulátorový vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N zvládne na jedno nabitie až 30 minút upratovania.

Vysávač 3 v 1

Po upratovaní stačí vysávač Bissell CrossWave Cordless Max 2765N pohodlne uložiť do nabíjacej stanice, ktorá slúži tiež ako samočistiaca stanica a rovnako ako odkladací stojan.

V balení nájdete čistiaci prípravok

V balení tyčového vysávača Bissell CrossWave Cordless Max 2765N nájdete tiež Multi-Surface čistiaci prostriedok, ktorý zaistí čistý a krásne voňavý domov.


Sacia sila (W)770 W
Hygienické vyprázdnenie nádržeÁNO
Kapacita nádrže na nečistotyaž 3 litre
Regulácia sily saniaÁNO
Operačný rádius12 metrov
Dĺžka prívodného kábla9 metrov
Typbezvreckový
Hlučnosť80 dB
Sacia sila (aW)181 aW

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 3 v 1, Viacúčelový, Vodný

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Určenie

Typ upratovania Mokré čistenie, Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 30 min
Kapacita batérie 2 500 mAh
Napätie batérie 36 V

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 36 cm
Výška 115 cm
Hĺbka 24 cm
Hmotnosť 5,22 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Plast
Vlastnosti LED osvetlenie

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na mokro-suché čistenie, Podlahová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Rotačná

Farba

Farba Čierna
Kód:  BISTV419
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1100022656

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16