Obnoviť stránku

BIODERMA Cicabio Krém+ SPF 50+ 40 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
12,90 €

BIODERMA Cicabio Krém+ SPF 50+ 40 ml

Pleťový krém Cicabio od značky BIODERMA zachováva a obnovuje kožný mikróbiom, čím pomáha zaisťovať optimálny proces hojenia a zároveň zabraňuje vzniku hyperpigmentácie. Vďaka svojmu veľmi vysokému ochrannému faktoru SPF 50+ bráni vzniku tmavých škvŕn po jazvách. Technológia Antalgicine upokojuje nepohodlie a svrbenie, zároveň poskytuje efekt „neviditeľnej náplasti", ktorá chráni pokožku a umožňuje jej dýchať. S prípravkom Cicabio Creme+ SPF 50+ sa nielen budete cítiť lepšie, ale vaša pokožka bude tiež vyzerať prirodzene a zdravo.

Kľúčové vlastnosti krému BIODERMA Cicabio Creme+ SPF 50+

  • Ekobiologický obnovujúci a upokojujúci krém, ktorý pôsobí v troch úrovniach
  • Revolučná starostlivosť o pokožku s inovatívnou technológiou
  • Cicabio Creme+ SPF 50+ nerešpektuje iba prirodzený proces hojenia, ale tiež ho optimalizuje a chráni pokožku pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi
  • Krém BIODERMA vďaka technológii Antalgicine upokojuje nepohodlie a svrbenie a zároveň poskytuje efekt „neviditeľnej náplasti"
  • S patentovaným komplexom Optimal Repair a trojitým anti-hyperpigmentačným komplexom
  • Cicabio Creme+ SPF 50+ aktívne podporuje regeneráciu kože a minimalizuje riziko vytvárania jaziev
  • Prípravok BIODERMA je možné ľahko a pohodlne nanášať, uľahčuje masáž jaziev na optimálne výsledky.
  • Ideálne na časté poškodenie pokožky, estetické zákroky, čerstvé tetovanie, permanentný make-up
  • Vhodný aj na krusty po ovčích kiahňach aj atopickom ekzéme a jazvy po odstránení znamienok

Cicabio Krém+ SPF 50+ účinkuje v troch úrovniach

Vďaka ekobiologickému prístupu značky BIODERMA, ktorý berie pokožku ako zdroj inšpirácie, pôsobí Cicabio Krém+ SPF 50+ v troch úrovniach: okrem toho, že rešpektuje prirodzený proces hojenia, ho taktiež optimalizuje a zabraňuje hyperpigmentačným škvrnám. S patentovaným komplexom Optimal Repair a nepretržitým zvlhčovaním pokožky podporuje Cicabio Creme+ od BIODERMA obnovu pokožky a diverzitu mikrobiomu. Vaša pleť tak dostane potrebnú podporu na hĺbkovú regeneráciu. Trojitý anti-hyperpigmentačný komplex obsiahnutý v Cicabio Krém+ SPF 50+ obmedzuje prenikanie UV žiarenia vďaka UVA a UVB filtrom. Okrem toho interaguje s biologickými mechanizmami pôsobením na syntézu melanínu, pretože zahŕňa glabridín a lipopeptid. Deň za dňom bude pokožka hĺbkovo obnovená a upokojená a stopy po jazvách a hyperpigmentácii odstránené.

Krém BIODERMA zachováva a obnovuje kožný mikróbiom

Koža nás každý deň chráni pred vonkajšími agresiami. Pretože však žijeme život naplno, môže byť táto ochranná bariéra pozmenená. Pád z bicykla, chemický peeling, tetovanie… Pri oslabení kože dochádza k zložitému, ale dômyselnému procesu: hojenie. Najnovšie vedecké objavy preukázali dôležitosť kožného mikrobiomu, ktorý napomáha hojeniu pokožky, aby získala späť svoju pôvodnú funkčnosť a vzhľad. Počas tohto dlhého procesu sa tiež môžu tvoriť tmavé škvrny v dôsledku vystavenia slnku (tzv. „hyperpigmentácia" ) a po odstránení krust spôsobených svrbením a nepríjemnými pocitmi. Práve na tieto prípady vyvinul výskum BIODERMA nové zloženie určené na oslabenú a poškodenú pokožku vystavenú UV žiareniu: Cicabio Krém+ SPF 50+.

Pre koho je produkt vhodný?

Cicabio Krém+ SPF 50+ je ideálny pre prípad častého poškodenia pokožky, či už sa jedná o povrchové rezné rany a popáleniny, odreniny, estetické zákroky, ako je laserové ošetrenie, chemický peeling, čerstvá tetovanie alebo permanentný make-up. Prípravok od BIODERMA poteší rýchlou a efektívnou pomocou pri hojení krust po ovčích kiahňach aj pri atopickom ekzéme. Cicabio Krém+ SPF 50+ pomáha minimalizovať vzhľad jazvy a podporuje celkové hojenie po odstránení materského znamienka. Prípravok je navrhnutý tak, aby poskytoval účinnú a šetrnú starostlivosť na rôzne typy poškodenia pokožky a zákrokov.

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, DICAPRYLYL CARBONATE, DIIZOPROPYLSEBAKÁT, PROPANEDIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CORN STARCH MODIFIED, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, XYLOSE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL CAPRYLATE, SQUALANE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, SODIUM POLYGLUTAMATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, SODIUM HYALURONATE, O-CYMEN-5-OL, MANNITOL, RHAMNOSE, XYLITOL, SODIUM HYDROXIDE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, GLABRIDÍN, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE. [BI 689]

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Na tetovanie, Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Proti svrbeniu kože, Proti pigmentovým škvrnám, Na podráždenú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parfumovania, S neutrálnym pH, S kyselinou hyalurónovou

Objem

Objem 40 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová

Typ

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Upokojujúci, Regeneračný, SPF faktor

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov, Pre deti

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 40 ml

Oblasť užívania

Použitie Telo

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vek

Vek 3+
Kód:  KSTE3075
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3701129810088
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08