Obnoviť stránku

Bezdrôtové reproduktory Niceboy

Niceboy reproduktor

Bezdrôtové reproduktory Niceboy potešia svojou kvalitou každého

Niceboy vyrába audio produkty pre európsky trh až od roku 2016, ale to firme úplne stačilo na vytvorenie luxusného portfólia. Doň patria samozrejme aj ich vysoko kvalitné bezdrôtové reproduktory. Niceboy neustále inovuje, takže sa môžete vždy tešiť na tie najnovšie funkcie a technológie. Navyše ich možno využiť úplne kedykoľvek a kdekoľvek – či už organizujete párty alebo počúvate sami, bezdrôtové reproduktory Niceboy očaria svojím zvukom každého.

Prenosný reproduktor Niceboy

Bezdrôtové reproduktory Niceboy do každej situácie

Bezdrôtové reproduktory Niceboy sa radia medzi špičky na trhu. Dosvedčujú o tom ich parametre, ktoré u konkurencie len tak nenájdete. Tešiť sa môžete na široký frekvenčný rozsah, ktorý nadchne aj tých najprísnejších basových nadšencov. Skvelé využitie nájdu aj počas konferenčných hovorov. Minimalistické reproduktory Niceboy navyše umožnia naozaj jednoduché prenášanie, takže sa už nestane, že by ste sa niekde ocitli bez vašej obľúbenej hudby.

Bluetooth reproduktory Niceboy sú ideálnou voľbou

Takmer všetky bezdrôtové reproduktory Niceboy využívajú moderné technológie Bluetooth piatej generácie. Tá oproti predchádzajúcej generácii zaručí dlhší dosah a rýchlejší prenos informácií, vďaka ktorému sa pýši oveľa vyššou kvalitou zvuku. Okrem Bluetooth ale môžete reproduktory Niceboy využiť aj s SD kartou alebo Jack či AUX káblom.

Niceboy Bluetooth reproduktor
Reproduktor Niceboy

Párty reproduktory Niceboy oživia každú oslavu

Párty reproduktory Niceboy sú perfektnou audio výbavou na každú oslavu vo vnútri aj vonku. Pýšia sa výkonom až 200 W pre skvostný a čistý zvuk, vodoodolnosťou aj dlhou výdržou na celú noc. Mikrofón a svetelné efekty navyše dokážu z každej párty vykúzliť úplne parádne domáce karaoke. Tí najnáročnejší poslucháči si na reproduktoroch Niceboy obľúbia aj ich ekvalizér, ktorý umožní pokročilé nastavenie hudby.

Spresniť parametre
21 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08