Obnoviť stránku

Beurer TL 30

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
78,14 €

Beurer TL 30


Pohoda pre telo i dušu

U niektorých ľudí spôsobuje zmena počasia a nedostatok svetla zníženie vitamínu D, ale aj celkové zníženie produkcie hormónov. Lampa Beurer TL 30 vám dodá energiu, zlepší náladu, a navyše je dokonca aj certifikovaným zdravotníckym prostriedkom.

 Beurer TL 30

 Beurer TL 30

Kľúčové vlastnosti

  • simulácia slnečného svetla
  • technológia LED
  • štart bez blikania
  • pohodlné ovládanie jedným tlačidlom
  • horizontálna alebo vertikálna poloha
  • praktický stojan

Jednoduché ovládanie

Svetlo je skvelým nástrojom, ako zostať zdravými a plnými energie. Ovládanie tejto lampičky simulujúce slnečné svetlo je absolútne bezpečné a jednoduché. Stačí ju zapojiť do elektrickej siete, stlačiť jediné tlačidlo a užívať si dni zaliate slnkom. Intenzita svetla v lampičke je približne 10 000 luxov a je oslobodená od blikania a UV žiarenia.

 Beurer TL 30

 Beurer TL 30

Ideálna na váš stôl alebo na cesty

Svetlo je vybavené časovačom na zobrazenie meraného času, ktorý chcete stráviť liečbou a relaxáciou v simulovanom svetle. Nájdete tu aj praktický stojan, teda ju možno používať, ako vo vertikálnej, tak v horizontálnej polohe. Používateľa poteší aj praktický obal.

Kód:  BEU090d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-TL30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19