Obnoviť stránku

Beurer MG 17

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beurer MG 17

Masážny prístroj Beurer zaujme svojimi výbornými vlastnosťami. Je ideálny najmä pre chrbát, krk, ruky, nohy a tvár a jeho veľkou výhodou je, že je vodotesný, teda sa dá bez problémov použiť aj v kúpeľni.

Kľúčové vlastnosti

  • Prístroj poskytuje jemnú vibračnú masáž, ktorá vás zbaví napätia po náročnom dni
  • Je vhodný najmä pre chrbát, krk, ruky, nohy a tvár
  • Vďaka jeho vodotesnosti je možné si užiť masáž aj v sprche či vo vani
  • Súčasťou balenia sú dva nástavce slúžiace na odstránenie odumretých buniek pleti

 

Tento skvelý pomocník vám sprostredkuje jemnú vibračnú masáž, ktorá po náročnom dni v zamestnaní skvele uvoľní vaše telo. Hodí sa najmä pre masáž chrbta, krku, rúk, nôh a tváre. Je vodotesný, a tak je možné si užiť príjemnú masáž aj vo vani alebo sprche.

Súčasťou balenia sú dva nádstavce, ktoré slúžia na odstránenie odumretých buniek pleti. Nádstavec je s jemnou hubkou alebo bavlnou.

 

Masážny prístroj si okamžite zamilujete vďaka jeho skvelým vlastnostiam aj univerzálnosti. Je na batérie, a tak si ho môžete vziať naozaj kamkoľvek. Akonáhle ho použijete, stane sa vaším verným pomocníkom na dlhú dobu.

 
Kód:  BEU085j
Produktové číslo:  BEU-MG17

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11