Obnoviť stránku

Beurer LW 220 WH

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beurer LW 220 WH

Bývate v meste, v prašnom prostredí, či niekde v okolí lúk, kde vás trápi veľké množstvo peľu alebo máte domácich miláčikov a dráždi vás ich srsť? Potom je pre vás perfektným pomocníkom do domácnosti tento výborný zvlhčovač a čistič vzduchu od spoločnosti Beurer. Metódou chladného odparovania totiž zvládne váš vzduch zvlhčiť, ale aj očistiť od prachových nečistôt. To všetko s minimálnou spotrebou elektrickej energie.

Kľúčové vlastnosti

  • čistička a zvlhčovač vzduchu
  • samoregulačné zvlhčovanie vzduchu v miestnosti cez chladné odparovania
  • 3 úrovne ventilátora
  • modro podsvietený LCD displej
  • ukazovateľ hladiny vody v nádobke
  • automatické vypnutie pri prázdnej nádrži
  • ľahká demontáž a čistenie v umývačke riadu

Perfektné prevedenie

Čistička nepotrebuje žiadne filtračné vložky, ktoré by sa museli vymieňať a zvyšovali by tak náklady na jej prevádzku. Za pomoci ventilátora s tromi úrovňami a rotujúceho zvlhčujúceho disku, ktorý odvádza nečistoty zo vzduchu priamo do vody, hygienicky čistí vzduch. Čistička má jednoduchú údržbu a jednotlivé časti možno umývať v umývačke riadu.

Jednoduché nastavenie

Zariadenie je vybavené modro podsvieteným LCD displejom, na ktorom jednoducho nastavíte výkon a môžete sledovať množstvo vody v nádržke. Samozrejme disponuje detektorom hladiny vody s optickou indikáciou a bezpečnostným vypínačom pri prázdnej nádržke.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 7 W
Odporúčaná veľkosť miestnosti 40 m2
Výbava Displej

Funkcie

Funkcie Nočný režim, Regulácia výkonu, Zvlhčovač vzduchu
Kód:  BEU040d
Produktové číslo:  BEU-LW220WH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07