Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BEURER HT 62

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEURER HT 62

Premýšľate o zmene imidžu? Čo takto vlny? Kónická kulma BEURER je ideálnym spoločníkom žien, ktorých snom je mať prirodzené lokne a kučery, kedykoľvek si len spomenú. Táto užitočná kamoška má typicky zúžené telo. Na natočenie vlasov je spočiatku potrebné mať trochu zručnosti a cviku, s jeho pomocou bude nový účes vytvorený v priebehu okamihu. Veľkosť hlavice 38 mm znamená, že náleží k širokým kulmám, ktoré sú vhodné obzvlášť pre dlhé vlasy. Inovatívny povrch hlavy kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky a turmalínu, ktorý je ideálny na úpravu hrubších či krepovitých vlasov. Pri kulmovaní totiž vlasové vlákna efektívne hydratuje, takže sa nepresušia. A zároveň úspešne redukuje nevítanú statickú elektrinu vo vlasoch. Rozhodujúcim faktorom pre vás môže byť aj veľmi krátka chvíľa zahriatia, BEURER HT 62 je len za 180 s pripravená pracovať, preto si stihnete vlasy v rýchlosti upraviť aj pred cestou do práce. Aby bol konečný styling bez chybičky na kráse, navoľte si preferovanú teplotu podľa toho, aký typ vlasov máte a v akej sú kondícii. Kulma na vlny BEURER vám poskytne 3 teploty, ktoré dosiahnu až 200 °C. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, zatiaľčo tuhé vlasy si žiadajú teploty vyššie, inak neudržia tvar.

Významné vlastnosti kulmy na vlasy BEURER HT 62

  • Kónická kulma na vlasy BEURER na vytvorenie prirodzených vĺn
  • Materiál: Keramika a Turmalín
  • Možnosť nastaviť teplotu do 200 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 3
  • Kulma má dobu nahriatia 180 s
  • Automatické vypnutie po určitom čase nečinnosti
  • Veľmi jednoduché ovládanie
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,86 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 38 mm

Do detailu vyšperkovaná kulma na vlasy BEURER HT 62

Vďaka integrovanej funkcii automatického vypnutia už nehrozia obavy, že odídete z bytu a zabudnete na vypnutie kulmy. Vie totiž, že sa má po nejakom čase nečinnosti sama vypnúť. Na váš komfort myslí aj prívodný kábel, má totiž 1,86 m, takže sa nemusíte tlačiť v blízkosti zásuvky. Bez povšimnutia nezostane ani pekný dizajn, ktorý rozveselí aj obyčajnú kúpeľňu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kónická

Vlastnosti

Materiál Keramika, Turmalín
Doba nahriatia 180 s
Počet teplôt 3
Max. teplota 200 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,86 m
Priemer 38 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie

Farba

Farba Čierna
Kód:  BEUKV322
Produktové číslo:  BEU-HT62

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04