Obnoviť stránku

Beurer HT 15

4,2 6 hodnotení
24,90 €

Beurer HT 15

Trápia vás vši a túžite po bezbolestnej aplikácii a odstránení vší a hníd bez chemických prostriedkov? Potom je elektronický odvšivovací hrebeň na vlasy Beurer HT 15 stvorený práve pre vás. Hrebeň účinne a pohodlne zbavuje pokožku vlasov vší a hníd. Aplikácia s hrebeňom Beurer HT 15 je jednoduchá, rýchla a bezpečná. Benefitom hrebeňa je zvukový signál, ktorým ľahko zistíte, kedy dôjde ku kontaktu s všami alebo hnidami. Súčasťou balenia je aj čistiaca kefka a ochranný kryt, vrátane batérie AA na prevádzku prístroja.

Kľúčové vlastnosti hrebeňa Beurer HT 15

  • Elektronický odvšivovací hrebeň Beurer HT 15 odstraňuje vši a hnidy bez chemických prostriedkov
  • Jednoduché, rýchle a bezpečné použitie
  • Súčasťou balenia je aj čistiaca kefka a ochranný kryt
  • Hrebeň Beurer HT 15 je vybavený zvukovým signálom pre kontakt s všami alebo hnidami
  • Batéria AA je súčasťou balenia

Bezpečný a účinný hrebeň Beurer HT 15

Elektronický hrebeň Beurer HT 15 je vhodný pre všetky typy vlasov. Účinne vás zbaví nepríjemných vší a hníd, ktoré trápia vašu pokožku hlavy. Veľkou výhodou hrebeňa je zvukový signál, ktorý prístroj zmení v okamihu, keď dôjde ku kontaktu s všami alebo hnidami. Vy tak ľahko spoznáte, či je pokožka vyčistená alebo je nutné pokračovať v aplikácii. Naplnený hrebeň Beurer všami alebo hnidami jednoducho vyčistíte pomocou čistiacej kefky a môžete pokračovať v používaní, pokiaľ nebude pokožka hlavy úplne bez vší a hníd. Aplikácia hrebeňa Beurer HT 15 je bezbolestná a bezpečná.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Cestovná verzia

Funkcie

Displej Bez displeja

Ostatné

Príslušenstvo Ochranný kryt, Čistiaca kefka
Farba Biela
Kód:  BEURH687
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-HT15

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19