Obnoviť stránku

Beurer HS 80

75,05 €

Beurer HS 80

Páčia sa vám krásne lesklé a zdravé vlasy? Potom určite využijete žehličku na vlasy BEURER. Tajomstvo perfektne upravených vlasov je v širokej teplotnej škále v rozsahu od 100 °C do 220 °C, vďaka ktorej sa žehlička vie starať o vaše vlasy individuálne podľa ich kondície. Veľmi šetrne im dodá požadovaný tvar, pevnosť a lesk. Odolný titán príde vhod všetkým typom vlasov, či už sú bohato kučeravé alebo jemné. Titán je žiadaný hlavne medzi profesionálmi, patrí k najžiadanejším. Skvele vedie teplo po celej dĺžke a rýchlo sa nahrieva, čo znamená, že narovnanie vlasov bude hračkou.

Hlavné vlastnosti žehličky na vlasy Beurer HS 80

  • Žehlička na vlasy BEURER bude vašim každodenným pomocníkom
  • Ionizačná žehlička na vlasy BEURER docieli hladký a leský účes
  • Automatické vypnutie a svetelná signalizácia prevádzky pre bezpečné používanie
  • Nechýba ani čitateľný displej
  • Pohodlná manipulácia vďaka flexibilnému káblu

Žehlička na vlasy BEURER vás poteší svojimi funkciami

Žehlička zvláda generovať záporné ióny, ktoré fungujú ako regulátor statickej elektriny. Ak patríte k zábudlivcom, ktorí si nikdy nie sú istí, či nenechali spotrebič v zásuvke, príde vám vhod praktická svetelná signalizácia prevádzky aj automatické vypnutie žehličky. Žehlička na vlasy BEURER je ideálna pre tých, ktorí chcú mať perfektný účes a volia šetrný styling.

Určite vás poteší ľahká manipulácia aj obsluha

Žehlička na vlasy BEURER sa nezľakne ani nepoddajných vlasov. Žehlička na vlasy BEURER má tiež veľmi vydarený dizajn. Pekná čierna farba urobí na každého skvelý dojem.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Flexibilný kábel
Max. teplota 220 °C
Min. teplota 100 °C

Funkcie

Displej Nepodsvietený displej
Funkcie Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu, Ionizácia, Automatické vypnutie

Ostatné

Farba Čierna
Kód:  BEU0052f
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-HS80
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04