Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BEURER HS 50 Oceán

5 1 hodnotení
Super cena
36,90 € Ušetríte 3,09 €

BEURER HS 50 Oceán

Hľadáte spôsob, ako mať vlasy ako od kaderníka? Presne k tomu vám dopomôže žehlička na vlasy BEURER. Tajomstvo účesu, ktorý vám každý bude závidieť, spočíva v širokej teplotnej škále v rozmedzí od 120 °C do 220 °C, vďaka ktorej sa žehlička o vaše vlasy stará úplne individuálne podľa ich kondície. Veľmi šetrne im dodá požadovaný tvar, pevnosť a lesk. Žehliaci povrch z keramiky ľahko schádza po vlasoch, a tak na ich styling postačí menej ťahov. Hotový účes bude vyhovovať vašim predstavám.

Žehlička na vlasy BEURER HS 50 Oceán ...
Žehlička na vlasy BEURER HS 50 Oceán ...

Zásadné prednosti žehličky na vlasy BEURER HS 50 Oceán

  • Žehlička na vlasy BEURER vám vykúzli účes ako od kaderníka
  • K bezpečnému používaniu prispieva automatické vypnutie
  • Integrovaný displej vám poskytne potrebné informácie
  • Bezpečnostný zámok umožňuje bezpečné skladovanie

Žehlička na vlasy BEURER vás nadchne svojimi funkciami

Ak patríte k jedincom, ktorí si nikdy nie sú istí, či spotrebič skutočne vypli, určite sa vám bude hodiť automatické vypnutie žehličky. Žehlička na vlasy BEURER príde vhod všetkým, ktorí chcú vďaka šetrnému stylingu dosiahnuť perfektný účes.

Určite vás poteší ľahká manipulácia aj obsluha

Žehlička na vlasy BEURER zvládne prácu so všetkými typmi vlasov. Vo výbave nájdete bezpečnostný zámok, ktorý slúži na uzamknutie doštičiek. To vám určite príde vhod, pokiaľ ju potrebujete uskladniť. Žehlička na vlasy BEURER vás navyše nadchne svojím podareným vzhľadom. Pekná modrá každého upúta.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bezpečnostný zámok
Max. teplota 220 °C
Min. teplota 120 °C

Funkcie

Displej LED displej
Funkcie Regulácia teploty, Automatické vypnutie

Ostatné

Farba Modrá
Kód:  BEUZV008
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  4211125594008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01