Obnoviť stránku

BEURER HL 40

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEURER HL 40

Zbavte sa dokonale a efektívne vašich chĺpkov s týmto skvelým batériovým epilátorom. Depilácia pomocou horúceho vosku efektívne a rýchlo odstráni nežiaduce chĺpky a vaša pokožka tak zostane po dlhú dobu hladká a navyše hydratovaná. Pomocou aplikátora možno na pokožku naniesť vosk v jemných vrstvách rýchlo a jednoducho, bez toho aby ste sa pritom popálili.

Hlavné prednosti

  • depilácia pomocou teplého vosku
  • dve samostatné vykurovacie komory
  • ukazovateľ množstva vosku
  • 2 zásobníky s voskom (každý 50 g)
  • 50 depilačných prúžkov
  • bezdrôtový prevádzka

Prístroj je uložený v praktickom stojane, ktorý umožňuje paralelné nahrievanie druhého zásobníka s voskom. Tým ušetríte čas pri nahrievaní ďalšej várky vosku a môžete tak plynulo pokračovať v depilácii bez čakania. Prístroj má dve samostatné vykurovacie komory a ukazovateľ množstva vosku.

Výhodou tohto modelu je extra rýchle nahriatie kazety s voskom, LED diódový ukazovateľ, batériový prevádzku, druhý zásobník s voskom a 50 depilačných prúžkov v balení. Majte dokonale hladkú pokožku s týmto moderným epilátorom Beurer.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Kód:  BEU110c
Produktové číslo:  BEU-HL40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08