Obnoviť stránku

Beurer GL 50 BLC

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

Beurer GL 50 BLC

Glukomer Beurer GL 50 BLC čiernej farby je špičkovým prístrojom špeciálne určeným na presné meranie obsahu cukru v krvi. Vyniká svojím moderným praktickým dizajnom, jednoduchým použitím a jednoduchým meraním. Prístroj je bez kódovania a je vhodný na osobné použitie. Prednosťou glukomera 3 v 1 je, že obsahuje súčasne glukomer, odberové pero s možnosťou nastavenia hĺbky a USB vrátane predinštalovaného GlucoMemory softvéru, ktorý vám poskytne jednoduchý prehľad výsledkov.

Hlavné prednosti

  • Presné meranie obsahu cukru v krvi
  • Jednoduché použitie a jednoduché meranie
  • 3 v 1 – glukomer, odberové pero a USB vrátane softvéru
  • Dobre čitateľný veľký LCD displej
  • Pamäť na 480 meraní
  • Merania na alternatívnych častiach tela s AST uzáverom

Jednoduché a presné meranie

Doba merania je cca 5 sekúnd, pričom na meranie vám bude stačiť len 0,6 µl krvi. O výsledkoch merania vás informuje modro podsvietený dobre čitateľný veľký LCD displej. Glukometer ponúka pamäť na 480 meraní s dátumom a časom, ktoré zobrazujú priemerné namerané hodnoty obsahu glukózy v krvi za 7, 14, 30 a 90 dní. S AST uzáverom môžete merať obsah cukru aj na alternatívnych častiach tela. Súčasťou sady je AST uzáver, monitor, 10 ihiel, 10 testovacích širokých prúžkov, batéria, puzdro a denník. Prístroj bol klinicky testovaný a je vhodný na domáce použitie.
Parametre a špecifikácie:
Rozsah merania:
1,1 – 35 mmol/l
Rozmery:
123 × 28 × 16 mm
Hmotnosť:
37 g aj s batériou
Farba:
Čierna


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Napájanie Batéria
Funkcie Podsvietený displej, Priemery
Rozsah merania 35 mmol/l
Kód:  BEU0051v
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-GL50BLC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01