Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Beurer FM 90

4,6 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
131 €

Beurer FM 90

Beurer FM 90 je masážny prístroj, ktorý poskytuje okamžitú úľavu pre vaše unavené nohy. Dôkladne masíruje chodidlá, príjemne ich zahrieva a prekrvuje. Ponúka masáž Shiatsu, upokojujúcu masáž, relaxačnú masáž a tlakovú masáž s nastavením intenzity. Môžete tiež využiť prednastavené masážne programy s jednoduchým ovládaním alebo reflexnú masáž. Užitočný je aj prehľadný displej s indikátorom LED.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja Beurer FM 90

  • Masážny prístroj na masáž chodidiel do veľkosti 46 EU
  • Beurer FM 90 v elegantnej čiernej farbe
  • Prehľadný displej s LED indikátorom na pohodlné ovládanie
  • Voliteľné a prednastavené masážne programy
  • Možnosť výberu upokojujúcej, tlakovej alebo reflexnej masáže
  • Ponúka aj špeciálnu masáž Shiatsu
  • Nastaviteľná intenzita

Voliteľné a prednastavené masážne programy masážneho stroja Beurer FM 90

Masážny stroj Beurer FM 90 vám ponúka špeciálnu funkciu na uvoľnenie napätia a reflexné zóny, ktoré podporujú krvný obeh. Môžete si vybrať z 3 úrovní intenzity tlakovej masáže, ktorú si vyberiete podľa svojich potrieb. Elektrický masážny prístroj Beurer FM 90 ponúka masáž Shiatsu, upokojujúcu masáž, relaxačnú masáž a tlakovú masáž.

Elektrický masážny prístroj na masáž chodidiel do veľkosti 46 EU

Na bezproblémovú údržbu a čistenie je k dispozícii odnímateľný a umývateľný vnútorný kryt. Vychutnajte si dokonalý relax s vodnou alebo bezvodnou terapiou v pohodlí vášho domova. Toto zariadenie je vhodné pre všetky veľkosti nôh až do čísla 46 EU. 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie na Chodidlá

Určenie

Určenie Masáž

Typ masáže

Druh masáže Bodová masáž
Počet programov 6

Umiestnenie

Umiestnenie Na doma

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  BEUMP069
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-FM90

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12