Obnoviť stránku

BEURER FC 95

Novinka
79,22 €

BEURER FC 95

V každom veku potrebuje žena inú starostlivosť a rovnako tak sa postupom času mení potreba jej pokožky. Pokožka tváre je zaťažovaná nepriaznivými vplyvmi a starne skôr než na iných častiach tela. Dnešné moderné ženy sú aktívne do vysokého veku a chcú vyzerať stále dobre. Aby si svoju krásu a svieži vzhľad zachovali čo najdlhšie, je však potrebné sa o pokožku dôkladne starať. Pre tie, ktoré si na svojom vzhľade rozhodne potrpia je pripravený produkt od spoločnosti Beurer, starostlivosť o pleť bude potešením.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené na hĺbkové čistenie
  • Moderný dizajn a kvalitné vyhotovenie
  • Jednoduché a efektívne používanie
  • Súčasťou balenia je sada štyroch výmenných nadstavcov
  • Vodoodolný IPX-7

Široké vybavenie

Prístroj FC 95 disponuje nemalým príslušenstvom. Je určený na hĺbkové čistenie, ktoré navyše zvládnete ľahko a rýchlo. Štyri vymeniteľné nadstavce odvedú kus poctivej práce. Súčasťou produktu je jemná kefka, kefka pre citlivú pleť, na hĺbkové čistenie pórov a tiež jedna hrubá kefka na čistenie pórov. Využiť môžete jednu z troch stupňov rýchlostí, a dvoch typov otáčania (kruhové a oscilačné).

Jednoduchá regenerácia pokožky

Použitie je jednoduché a navyše efektívne. Pre dokonalý efekt stačí používanie raz týždenne. Napomôže vám oživiť a zregenerovať vašu pokožku, čo vedie k zdravšiemu a šťastnejšiemu vzhľadu, ktorý je pre ženu tak dôležitý. Kategória vodoodolnosti IPX-7 umožňuje prístroj používať pokojne aj v sprche. Otravovať vás nebude ani kábel, prevádzka je totiž akumulátorová. Nabitie do plna trvá šesť hodín, ale potom je pripravený vám slúžiť až po dobu celých tridsať minút. O stave batérie vás bude vždy prehľadne informovať indikátor stavu batérie.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kefka

Technológia

Technológia Mechanická

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť, Nastavenie intenzity
Počet režimov 5

Farba

Farba Biela

Obsah balenia

Obsah balenia Nadstavce, Nabíjací adaptér
Počet nadstavcov 4 ks

Rozmery

Výška 200 mm
Šírka 45 mm
Hĺbka 45 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 120 g

Napájanie

Typ napájania Batériové

Batéria

Počet batérií 1 ks
Kapacita batérie 750 mAh
Výdrž batérie 30 min
Doba nabíjania 6 h
Kód:  BEU115f
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-FC95

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03